Keystone logo
© Carrianna Field
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Introducere

„Dacă vă place sectorul sănătății, ajuta oamenii pentru a preveni și a trata boli, de cercetare sau orice activitate legată de terapii naturale, trebuie sa te antrenezi într-o școală care oferă o bază solidă pentru viitorul tau profesional.“

Istorie

Ismet(Institutul Superior de Medicina tradițională) a fost fondată în anul 1992, mâna lui José Luis Badrena, și inaugurat de către decanul Facultății de Medicina Traditionala Chineza din Beijing. Ismet născut cu scopul de a oferi formare în terapii naturale, astfel încât studenții să poată deveni cei mai buni profesioniști în domeniile pe care le predau Naturopathy și homeopatie, MedicinaTradicional China si acupunctura, manuale tehnice, Osteopatie, Wellness și Estetică Naturale, Coaching și Sănătate , creșterea personală și terapii energetice. De atunci, până în prezent, Ismet continuă să evolueze și să se extindă oferta sa, în plus față de încorporarea experienței de zi cu zi acumulată de-a lungul anilor, ambii absolvenți, de masterat și de formare continuă și practica clinica pentru elevi noi.

Mai mult de douăzeci de ani de experiență, care au trecut un număr mare de studenți și mai mult de o mie de studenți în activi în spatele nostru. În paralel cu crearea școlii a lansat, de asemenea, centrul de terapie, cu scopul dublu de a contribui la cercetare punerea în aplicare a metodelor studiate și a servi ca un complement esențial în formarea elevilor lor.

Ismet colaborează în prezent cu UCC-UVic (Universitatea Central din Catalonia - Universitatea din Vic) Centru și UCAM (Catholic University din San Antonio din Murcia).

școală

De ce să studieze cu noi

 • Avem au un program flexibil și metodologii de studiu (în persoană sau online), pentru a se adapta la locul de muncă și viața de familie.
 • Planurile de învățământ absolvent au fost elaborate și de formare pe bază de ghiduri IES (Institut d'Estudis Sănătate - Departamentul de Sanatate al Generalitat de Catalunya).
 • Va oferim o echipa de predare de peste 100 de profesioniști care combină predarea cu practica lor clinică
 • În fiecare an, am realizat aproximativ 250 de seminar și caz, dacă introductivă sau specializare
 • Noi oferim dezvoltarea profesională prin practici clinice cu pacienți reale și practici la evenimente sportive. În fiecare an sunt aproximativ 18.000 de vizite
 • Acorduri cu universitățile naționale și internaționale pentru a obține diplome universitare ele însele în domeniul terapiilor naturale
 • Prin piața locurilor de muncă în fiecare an , mai mult de 200 de locuri de muncă deschideri de a muta ... arunca o privire la Instagram, vom posta - le acolo!
 • ISMETalumni, Asociația Absolvenților Ismet, ofera reduceri si preturi speciale la diverse servicii exclusive pentru foștii studenți Ismet ... un serviciu complet gratuit
 • Suntem singurul centru în zona situată într-o clădire de mai mult de 2000m2 în stânga Eixample.

În sfârșit, Ismet comunitar oferă cursuri gratuite și ateliere de lucru, excursii, educație continuă, industria de informații și alte activități extrașcolare.

școală

modul on-line

„Acest mod vă permite să studieze programe de formare, fără orare și fără deplasare"

Principalele caracteristici ale modului on-line:

 • Materialul didactic prezentat de capitole și teme este completată de evaluare materiale: exerciții, teme, examene, evaluativ si auto - teste de evaluare, forumuri locul de muncă. Toate acestea pentru a asigura dinamica de predare și învățare care facilitează înțelegerea și promovează învățarea.
 • îndrumare personalizată de către profesori specializați în domeniu, care promovează învățarea și ghida elevii. comunitate interactivă campus încurajează comunicarea între profesori și studenți și permite evoluția elevului în funcție de posibilitățile lor.
 • Promovează participarea studenților. Elevul este în contact permanent cu colegii săi și profesorul său. Mai mult decât atât, evaluarea continuă (forumuri, dezbateri, exerciții de grup, e) promovează motivația pentru învățare. Toți colegii și profesorii participă la formare (întrebări de partajare, idei și explicații), și, astfel, produce un efect de „feed-back“ pe ambele părți.
 • Este mai flexibil , deoarece nu sunt nici un program sau perioadă limitată de timp. Studentul alege când să studieze și pentru cât timp. Acest lucru vă permite să adaptați cursul fiecărei nevoi specifice.
 • Facultatea Campus rămâne activ din septembrie până în iulie. Pe parcursul lunii august, studentul are încă acces la Campus pentru a revizui lecții sau prinde pe probleme care merg târziu.
 • Evaluarea continuă. Studentul este evaluată luând în considerare procesul lor evolutiv de-a lungul cursului. Astfel, din moment ce cursul începe până la data de încheiere, acesta va fi evaluat prin utilizarea diferitelor procese: exerciții, teste, examene, munca, participarea la forumuri, etc și suma tuturor acestor teste vor conduce la nota finală desigur. Rezultatele elevilor sunt studiate de către o comisie academică pentru validare suplimentară.
 • învățare de monitorizare. Sistemul de instruire online Ismet, permite elevilor să verifice progresul lor pe tot parcursul procesului de învățare. În acest sens, studentul este pe deplin conștient în orice moment starea dumneavoastră academice curente și, prin urmare, se poate adapta nivelul lor de studiu la nevoile fiecare moment. Pentru a depăși materialele care nu sunt realizate (în prezent în așteptare și este reglementată de către administrația) examene proctored.

cerințe tehnice:

 • browser-ul dispozitiv care poate reda conținut Flash
 • Rezoluție minimă a ecranului 1024 × 768
 • conexiune la Internet și 20MB de viteză recomandată
 • este recomandat Mozilla Firefox browser-ul web. Android comprimat în cazul în care browser-ul web Dolphin. În cazul Ipad, browser-ul web Puffin
 • Plugin Flash Player 6, cel puțin. Recomandat după ce-l frumos actualizat
 • Este recomandabil să aibă abilități de bază în utilizarea calculatorului la nivel de utilizator.

Adresat

Campusul virtual de Ismet născut pentru toți acei oameni care, pentru muncă, din motive personale sau chiar geografică, acestea nu sunt în măsură să participe în mod regulat la cursuri.

Această formare se adresează atât persoanelor fără experiență anterioară care doresc să antreneze pentru prima dată în aceste domenii, în calitate de profesioniști care doresc să completeze formarea lor sau reciclate în această cunoaștere, dacă terapeuți specializați în aceste domenii sau alte complementare (chiromasseurs, acupuncturisti, etc.), precum și lucrătorii din domeniul sănătății doresc să completeze formarea lor în acest domeniu (medici, psihologi, kinetoterapeuți, cotizatii, etc).

Scopuri

Obiectivul fundamental al studiilor noastre on-line este de a oferi formare cuprinzătoare în domeniul terapiilor naturale, astfel încât elevii să dobândească cunoștințele necesare pentru a practica această profesie. Astfel, elevul va învăța să îndeplinească funcțiile de ordin practic terapii naturale și va antrena cu expertiza necesară pentru tratamentele cu metode naturale.

Cadrele didactice și materiale

Cu scopul de a oferi o educație solidă și de calitate, avem un portofoliu de profesori specializați în diferite domenii. Astfel, îndeplinirea contribuției sale de cunoștințe, cadrele didactice au o experiență profesională vastă, care îmbogățește în mod inevitabil calitatea cursurilor on-line și mai mult. În plus, profesorii au fost instruiți pentru a oferi o predare dinamic și actuale, adecvate pentru acest tip de formare, și coordonat de un sistem de planificare educațional.

Studentul are un consultant / o pentru fiecare curs, care va însoți evoluția sa de-a lungul cursului. Pe de altă parte, există cifra de coordonator pe linie, a cărui funcție principală este de a coordona interacțiunea dintre elev-profesor, evaluarea proceselor pedagogice și să asigure și să promoveze cultura materiale didactice campus.El necesare pentru desfășurarea cursurilor, este prezentat prin campus on-line. Programul academic a fost creat de către experți în domeniu.

dăruire

Sistemul de învățare campus Ismet oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește on-line orarelor. Deci, care vă permite să se conecteze la campusul ori de câte ori doriți și orele pe care doriți, atâta timp cât te duci acoperind obiectivele stabilite de către profesor subiect.

La începutul cursului, profesorul va planificare conținutul acestuia, astfel încât studentul va ști de la început, atunci când și ce subiecte vor studia în fiecare săptămână. Relația dintre credite și ore de dedicare este de 1 credit = 10 ore de utilizare. Numărul total al creditelor (ore de utilizare) se referă la timpul petrecut care desfășoară activități și evaluări și nu la momentul conectării.

certificate

După terminarea cursului / s monografie / e înregistrată, și a trecut o dată testele de evaluare și să fie conștienți de plată, o diplomă certificat va fi livrat zona studiată. Aceste date de student certificat, numărul de ore (credite) cursuri luate, data și numărul certificatului de înregistrare diploma.El cursuri on-line detaliate este un document sigilat și înregistrat de către școală. Acesta este trimis prin e-mail furnizate de campus în format PDF protejate, astfel încât să poată fi manipulate, în conformitate cu legislația în vigoare în Spania privind valabilitatea documentelor digitale.

Perspectivele de carieră

Cabinetul sau consultare privată și criteriu Naturist practic, un criteriu convenabil sau practice homeopat Terapie chineză tradițională. Colaborare: centre de sanatate si terapii, saloane de infrumusetare, spa-uri, spa-uri și spa-uri urbane, magazine alimentare de sănătate, săli de sport sau centre deportivos.Se este, fără îndoială, o profesie cu o cerere socială ridicată și, prin urmare, cu un mare viitor .

Internațional

Vrei să studieze din afara Spaniei? Puteți accesa de formare online din orice țară din lume și momentul în care vi se potrivește, clasele au o dată de începere și o dată de sfârșit să urmeze pentru a menține un ritm adecvat, puteți accesa ori doriți în această perioadă de timpul este nelimitat atâta timp cât poate sta în campus, în acest fel puteți vedea consolida lecțiile de care aveți nevoie de mai multe ori.

Locații

 • Barcelona

  Carrer de Floridablanca, 18-20 , 08015, Barcelona

 • Spain Online

  Spain Online, Spania

  Întrebări