Keystone logo
International School of Management (ISM) M.Sc. Logistica internațională și managementul lanțului de aprovizionare
International School of Management (ISM)

M.Sc. Logistica internațională și managementul lanțului de aprovizionare

4 Semesters

Germană, Engleză

La zi

15 Jul 2024

Sep 2024

EUR 5.700 / per semester

În campus

Introducere

Deveniți un expert în logistică internațională și managementul lanțului de aprovizionare

În Masterul în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare, nu te vei ocupa doar de procese logistice, cercetare operațională, modele de transport și lanțuri valorice, dar vei fi și sensibilizat la subiecte actuale, cum ar fi sustenabilitatea, mobilitatea inteligentă și planificarea capacității.

Scopul general al programului postuniversitar de lanț de aprovizionare este de a oferi absolvenților instrumente și perspective asupra modului în care sistemele logistice globalizate pot fi construite și menținute în mod durabil.

De asemenea, veți dobândi cunoștințe aprofundate despre subiecte bazate pe date, cum ar fi știința și analiza datelor sau managementul operațiunilor internaționale. În același timp, veți aprofunda subiecte de management precum leadership, dezvoltare organizațională sau management de proiect.

Unde puteți găsi logistică și studiați logistica? Managementul lanțului de aprovizionare?

Puteți studia programul de master în Supply Chain Management la locațiile noastre din Frankfurt/Main și Hamburg. Sunt printre cele mai importante centre logistice din Europa, atât datorită locației și infrastructurii lor, cât și prin numărul de companii din acest sector.

Obțineți experiență internațională în logistică

Dacă sunteți interesat de cursul M.Sc. decide. În „Managementul lanțului de aprovizionare și logistică” veți:

  • învață 100% în engleză,
  • Bucurați-vă de al treilea semestru în străinătate la una dintre cele aproximativ 190 de universități partenere și
  • Aveți posibilitatea de a obține o a doua diplomă internațională (grad dublu) la una dintre universitățile partenere.

Cu adevărat internațional

183132_Students_at_ISM_Image1.jpg

Elevii de la ISM pot folosi motto-ul „Internațional” și îl pot experimenta de aproape. Individual. „Inspirator”. La ISM sunt reprezentate aproximativ 84 de naționalități, dintre care peste 30 la sută sunt înscrieri internaționale. Viața universitară obișnuită de zi cu zi la ISM include, de asemenea, semestre integrate în străinătate la una dintre cele peste 190 de universități partenere internaționale, precum și formare intensivă de limbi străine, care poate fi finalizată atât înainte de începerea studiilor, cât și în timpul studiilor.

Septembrie în străinătate inclus

Semestrul de schimb în străinătate în timpul studiilor postuniversitare, care este inclus în preț, este o experiență care vă schimbă viața pe care nu trebuie să o ratați! Îți vei perfecționa abilitățile lingvistice și vei fi echipat ideal pentru o carieră de succes într-o companie internațională.

Obțineți o diplomă internațională dublă

Cu programul de master în Supply Chain Management și Logistică, aveți ocazia unică de a obține o dublă diplomă internațională. Aceasta înseamnă că, pe lângă masterul de la ISM , puteți obține un al doilea master la una dintre cele 20 de facultăți partenere ale noastre. Dubla diplomă vă aprofundează, de asemenea, abilitățile lingvistice și interculturale și vă extinde rețeaua personală prin interacțiuni cu studenți și lectori internaționali.

Alăturați-vă sesiunii noastre de informații online!

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Acreditări

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări