Keystone logo
Ishikawa Prefectural University

Ishikawa Prefectural University

Ishikawa Prefectural University

Introducere

Ishikawa Prefectural University este încă o universitate relativ tânără la 9 ani de la înființare. Cu toate acestea, a realizat deja realizări considerabile atât pe planul educațional, cât și pe cel al cercetării. Acest lucru este evident și pe site-ul universității, care, după reproiectarea sa din noiembrie anul trecut, a devenit și mai îmbunătățit în acest an universitar. Conține informații despre personalul didactic, inclusiv liste de realizări care reflectă activitățile lor de cercetare.

Ishikawa Prefectural University este formată dintr-o singură facultate cunoscută sub numele de Facultatea de Bioresurse și Științe ale Mediului. Desfășurăm educație și cercetare cu misiunea de a dezvolta tehnologii aplicate și de a explora principiul utilizării bioresurselor în timp ce căutăm armonie între oameni și mediu. Cele trei departamente din care este alcătuită facultatea - Știința bioproducției, Știința mediului și Știința alimentelor - sunt toate bazate pe biștiințe, biotehnologie sau agricultură și permit cercetarea academică și educația studenților. Cercetarea și educația sunt destinate să implice inițiative pentru rezolvarea problemelor locale cu oamenii locali, acordând importanță interacțiunilor din cadrul universității, precum și cele din cadrul comunității.

Educația și cercetările efectuate în școala noastră absolventă sporesc în continuare căutarea adevărului în astfel de discipline, precum și aplicarea lor practică ulterioară, cultivând oameni capabili să contribuie la bunăstarea omenirii. Educația, cercetarea și contribuția regională a școlii noastre postuniversitare vorbesc de la sine.

Locații

  • Nonoichi

    Nonoichi, Japonia

    Programe

      Întrebări