Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Introducere

Pathway ta către conducere

Pentru ca studenții noștri să devină profesioniștii pe care fiecare client își dorește să îi aibă alături, este necesară o metodă care să depășească decalajul artificial dintre teorie și practică, trecând de la abstractizarea cazului ipotetic la aplicarea directă în cazul real. Acesta este un antrenament real, care se confruntă cu cazuri reale cu cea mai mare cerere și într-un mediu real.

Studenții noștri urmează această cale ghidată de experți de la cele mai importante firme naționale și internaționale. Numai cu acești profesori și cu această metodă, ei pot deveni cea mai bună versiune a lor și își pot atinge cu succes obiectivele profesionale.

De ce să studiezi la ISDE?

ISDE a fost vizionar în constituirea singurei instituții de învățământ create de principalele firme de avocatură din întreaga lume. De la înființare, a fost un pionier, constituind primul centru de formare care a introdus o metodologie practică reală, integrând studenții noștri în principalele firme de avocatură din lume. Cunoașteți o nouă lege, legea inteligentă. Liderii firmelor te pregătesc de excelență și te încorporează în rândurile lor.

Ce caută firmele de avocatură, companiile și partenerii ISDE?

Reprezentanții firmelor de avocatură care au fondat ISDE și mai mult de 200 de parteneri în zilele noastre au avut un obiectiv clar: să se bazeze pe o instituție care să poată selecta cel mai bun talent din universități pentru a-l completa cu formare profesională bazată pe excelență. Prin urmare, realizăm că pasul de la o sală de clasă la rangul unei firme de avocatură și a unei companii este natural și îndeplinește standardele lor ridicate de cerere.

Istorie

ISDE este o instituție academică născută din inima profesiei de avocat. Reprezentanții principalelor firme naționale și internaționale au fost implicați în înființarea sa, cu scopul de a crea o instituție academică dedicată să ofere formare de cel mai înalt nivel.

ISDE selectează studenți talentați din universități naționale și internaționale de vârf, oferă formare bazată pe excelență și, prin urmare, îi introduce în structuri profesionale cu suficiente garanții.

ISDE este un centru afiliat la Universitatea Complutense din Madrid. Studenții săi sunt instruiți în unele dintre cele mai prestigioase universități internaționale, precum Universitatea Georgetown, NYU, Universitatea Miami și Jindal Global University, lideri în clasamente internaționale.

Această contribuție dublă a celor mai buni parteneri academici și profesioniști configurează un model global de formare care rupe decalajul artificial dintre teorie și practică și se traduce printr-o metodă cuprinzătoare de profesionalizare.

Centrele de cercetare

Centrele de cercetare sunt un tip de colaborare cu ISDE pentru a implementa activități legate de formare și cercetare în domeniul dreptului și economiei.

Centrele de cercetare au fost create cu misiunea de a promova alianțe cu parteneri externi și instituții din diferite domenii pentru a favoriza dezvoltarea responsabilității sociale a întreprinderilor. Scopul este de a consolida relațiile cu sectoarele de afaceri și profesionale, prin diferite inițiative de cercetare și formare dezvoltate în cadrul centrelor de cercetare ale ISDE.

Centrele de cercetare ale ISDE:

 • Centrul de cercetare ISDE privind BlockChain & Law
 • Centrul de cercetare ISDE privind conformitatea
 • Centrul de cercetare ISDE în dreptul sportului
 • Centrul de cercetare ISDE în parteneriat cu Maestrul Școlii Brains

Parteneri profesioniști

ISDE s-a născut din cercurile profesionale atunci când reprezentanții celor mai prestigioase firme de avocatură au decis să înființeze o instituție care selectează studenți talentați pentru a le oferi o formare bazată pe excelență și, prin urmare, potențialul de a-i integra cu succes în echipele lor.

Firmele de avocatură de top, precum cele de la London Magic and Silver Circle , firmele americane, Europa continentală sau piața asiatică, firme de servicii profesionale precum Big Four , multinaționale, instituții, parteneri sportivi contribuie cu cele mai bune cunoștințe ale profesioniștilor lor -cum să proiectăm, să dirijăm și să predăm diferitele noastre programe.

Parteneri academici

Suntem mândri că avem parteneriate academice naționale și internaționale cu scopul de a oferi experiențe actuale și globale în formarea studenților noștri.

Peste 250 de firme de avocatură și companii din peste 50 de țări s-au alăturat proiectului.

ISDE menține o relație strânsă cu sectoarele de afaceri și academice. În prezent, colaborează cu peste 250 de firme de avocatură asociate și companii din mai multe țări. În plus, ISDE are parteneriate cu universități de prestigiu precum Universitatea din New York, Georgetown, Universitatea din Miami și Jindal Global University, printre altele.

Obiectivul acestei colaborări este dublu: să garanteze că studenții primesc formare permanent actualizată și oportunități de a-și dezvolta cariera profesională și, de asemenea, să încurajeze firmele de avocatură și companiile colaboratoare să fie mai competitive și mai responsabile din punct de vedere social datorită inserării în muncă a tinerelor talente instruite în un mediu de excelență internațională.

Facultate

Facultatea ISDE este compusă din profesioniști cu o vastă experiență în cercetare și predare. Cei mai mulți dintre ei sunt medici și avocați practicanți în firme și companii de avocatură de vârf, ceea ce demonstrează meritul lor în cercetare, împreună cu un punct de vedere practic al profesiei.

Caracteristici Campus

Campusurile și sediul nostru

Studenții noștri vor putea accesa diferitele campusuri în funcție de tipul de program pe care îl studiază. Dotati cu cea mai recenta tehnologie si situati in cele mai proeminente cartiere ale fiecarui oras, in oricare dintre cele patru locatii ale sale, ei vor gasi oportunitati de a practica sport, de a participa la cursuri, conferinte si sesiuni de master care sa completeze programele lor academice. Activitățile promovate de ISDE vizează dobândirea de cunoștințe mai mari și consolidarea relațiilor dintre elevi.

Tehnologie și digital

ISDE reproduce mediile de lucru ale firmelor și companiilor de avocatură de top. Prin urmare, ca suport esențial pentru formarea lor, studenții noștri au acces la aceleași instrumente pe care le oferă noile tehnologii bazate pe internet.

Madrid

Madrid este un oraș plin de viață în continuă creștere. Considerat de mulți drept răscrucea naturală pentru afaceri între Europa, America și Africa. Campusul ISDE este situat în cartierul financiar, aproape de sediul unor firme și companii de avocatură de top, ai căror profesioniști își compun facultatea și unde studenții ISDE desfășoară mai multe ateliere interne.

Barcelona

Situat într-una dintre cele mai fermecătoare zone ale orașului și într-o clădire care îmbină tradiția istoriei sale cu tot confortul pentru studenți. Campusul ISDE din Barcelona are toate condițiile pentru a oferi cel mai bun mediu pentru formare și avansare bazate pe excelență.

New York

Sediul ISDE, situat în centrul orașului New York, este locul în care sunt coordonate toate operațiunile programului din SUA, inclusiv alianțele academice cu universități prestigioase din întreaga țară.

Asturias

Campusul ISDE, situat în centrul orașului Oviedo, este locul în care ISDE își oferă serviciile de formare pentru nordul Spaniei, predând cursuri în sediul central pentru pregătire personalizată pentru grupuri sau companii.

  Locații

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Spania

     Întrebări