Keystone logo
ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

ISDC Global Business School

Introducere

Despre IGBS

ISDC Global Business School este o ramură a International Skill Development Corporation, o companie care a început să ofere dezvoltarea abilităților pentru mâine.

Gama noastră de portofoliu de educație include programe și servicii care răspund cerințelor tuturor categoriilor de vârstă și industrii. Colaborăm cu școli, colegii, universități și guverne din întreaga lume pentru a promova suita noastră de calificări profesionale și academice care favorizează o creștere durabilă pentru inculcarea abilităților viitoare.

IGBS este un partener mândru de educație transnațională al Universității din Vestul Scoției pentru a acorda programe de licență și masterat cu standarde de înaltă calitate.

Diplomele noastre de finanțe sunt acreditate de organisme profesionale internaționale, inclusiv CIMA, ACCA, IPA și CMI, oferind studenților un avantaj competitiv față de ceilalți după absolvire. Acestea sunt concepute pentru ca studenții să obțină un amestec perfect de cunoștințe teoretice și experiență practică. Nu numai că le stimulează cariera, ci îi echipează și cu abilitățile necesare pentru a face față unor situații neobișnuite la locul de muncă.

Construirea unui viitor de succes

La IGBS, credem în construirea viitorului prin instruirea studenților pentru a deține cele mai bune abilități cerute de mai multe industrii. Este posibil doar datorită eforturilor comune ale facultății noastre atrăgătoare și extrem de calificate, personalului de sprijin dedicat, utilizării tehnologiei avansate și determinării studenților noștri.

Oferim o combinație de programe care se desfășoară pe bază de educație la zi, la sfârșit de săptămână și la distanță. Studenții pot alege unul care se potrivește cel mai bine programului lor și lucrează spre succesul lor cu ajutorul profesorilor noștri și a materialelor de studiu oferite de aceștia. Am permis servicii speciale de transport pentru studenții cu normă întreagă care pleacă din Sharjah, Ajman și Dubai către campus.

Pregătirea elevilor pentru lumea reală

Cursurile noastre de la Sharjah sunt echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru a ajuta elevii să învețe în cel mai bun mod posibil. Campusul este complet cu o bibliotecă imensă, un centru de recreere și o zonă de sport în aer liber, unde studenții își pot petrece timpul liber cu prietenii.

Locații

  • Sharjah

    Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah, , Sharjah

    Programe

    Întrebări