Keystone logo
ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa

Introducere

111946_3.jpg

Despre Iscte

Iscte - Instituto Universitário de Lisboa este o universitate publică înființată în 1972. Urmărind activități de predare, cercetare și servicii comunitare, joacă un rol major în educarea specialiștilor și personalului calificat, ale cărui abilități culturale, științifice și tehnice le permit să contribuie la dezvoltarea durabilă atât la nivel național și global. Obiectivele strategice ale ISCTE-IUL sunt: inovarea, calitatea, internaționalizarea și dezvoltarea unei culturi antreprenoriale.

În timp ce își păstrează natura universitară publică, Iscte este în prezent una dintre cele trei universități portugheze (împreună cu Universitatea din Porto și Universitatea din Aveiro) care au adoptat regimul fundației, aceasta din urmă prescriind managementul în conformitate cu dreptul privat.

Cu aproximativ 9000 de studenți înscriși în programe de licență (46%) și postuniversitare (54%), 450 de profesori și 220 de personal nedidactic, Iscte este mândră de a fi una dintre cele mai dinamice și inovatoare universități din țară. În fața unei cereri ridicate, posturile vacante de studenți de la Iscte au fost întotdeauna ocupate pe deplin.

129448_x.jpg

Iscte încurajează studenții să își exploateze pe deplin potențialul, să își dezvolte capacitatea de inițiativă și flexibilitate și să își completeze educația academică cu experiență internațională, permițându-le să aibă abilitățile necesare pentru a se adapta la nevoile pieței muncii globale. Iscte demonstrează o rată ridicată a gradului de angajare a absolvenților și atinge rata de 100% în majoritatea cursurilor. Foștii săi studenți ocupă în prezent funcții de înaltă responsabilitate în companii private, instituții publice și entități guvernamentale, ceea ce confirmă nu numai prestigiul instituției noastre, ci și calitatea sa de predare.

Iscte este o universitate de cercetare, cu opt unități care efectuează cercetări de înaltă calitate, recunoscute în evaluări periodice de către Fundația pentru Știință și Tehnologie.

La nivel de servicii comunitare, savanții și absolvenții de la Iscte au contribuit la stabilirea mai multor conexiuni cu companii private și organizații publice și ale societății civile. Unul dintre cele mai remarcabile exemple este Institutul pentru Dezvoltarea Managementului (INDEG), care folosește activități de puternică recunoaștere publică în domeniile educației, studiilor postuniversitare și cercetării și serviciilor comunitare în zonele jurisdicției sale.

În domeniul antreprenoriatului, AUDAX-IUL este în prezent o referință națională, deoarece a dezvoltat parteneriate cu diverse autorități locale, asociații de afaceri, COTEC și Massachusetts Institute of Technology (MIT).

111947_1.jpg

Misiune si viziune

Misiunea Iscte este de a crea și transmite cunoștințe științifice în conformitate cu cele mai bune standarde internaționale, formând profesioniști cu înaltă calificare, în principal la nivel postuniversitar, în domeniile managementului, tehnologiei informației și arhitecturii, științelor sociale și politicilor publice, pentru avansarea societate.

Această misiune este realizată prin îmbunătățirea legăturii de cercetare-predare cu un accent puternic aplicat, prin încurajarea învățării multidisciplinare și prin maximizarea interacțiunii dintre antreprenoriat, tehnologie și inovație pentru a pregăti profesioniști competenți capabili să facă față în mod eficient provocărilor viitoare ale societății, în cadrul profitului. și organizații non-profit.

Cei trei vectori principali ai acestei misiuni - cercetare, predare și învățare și servicii oferite comunității - întruchipează viziunea Iscte ca universitate de cercetare axată pe dinamica îmbunătățirii continue a instituției în diferitele domenii ale managementului și activității sale, cum ar fi:

  • Un consiliu format din profesori și cercetători cu înaltă calificare care reprezintă cele mai bune standarde internaționale;

  • Internaționalizarea cercetării, predării și transferului de cunoștințe și mobilității academice a membrilor facultății și a studenților, care îndeplinește integrarea Iscte în rețelele internaționale de cercetare și educație;

  • Transferul și schimbul de cunoștințe științifice și tehnologice produse, în special prin dezvoltarea de produse, furnizarea de servicii societății, educație pe tot parcursul vieții și promovarea spiritului antreprenorial și a angajabilității;

  • Implementarea și promovarea activităților care permit accesul și fructificarea bunurilor culturale și științifice utilizatorilor individuali și grupurilor din interiorul și din afara Iscte;

  • Interacțiunea continuă cu societatea, contribuind la analiza și rezolvarea problemelor la nivel național și local, precum și stabilirea de parteneriate cu organizații angajate în dezvoltarea culturală, socială și economică a țării;

  • Profesionalizarea managementului și calificării infrastructurii prin crearea unei culturi de excelență care să ofere sprijin eficient activităților de cercetare, predare și transfer de cunoștințe pentru a asigura sustenabilitatea instituțională.

În Iscte există un angajament puternic cu calitatea. Mai jos puteți afla mai multe despre asigurarea calității de către Iscte, care se bazează pe manualul nostru de calitate.

111948_2.jpg

Locații

  • Lisbon

    Avenida das Forças Armadas, 1649-026, , Lisbon

Întrebări