Keystone logo
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introducere

Școala de afaceri ISCTE își trage originile în departamentul de științe ale managementului, creat în 1972. Școala este recunoscută pentru excelența sa în învățare și cercetare, mediu internațional și multicultural și conexiunea solidă cu lumea afacerilor pe care le oferă absolvenților noștri excepționali. , leadership antreprenoriat și inovare.

IBS are aproximativ 181 de cadre didactice distribuite în cele șase departamente ale sale: contabilitate, economie, finanțe, marketing, operații și management, metode cantitative pentru management și economie și resurse umane și comportament organizațional.

Peste 3.500 de studenți sunt în prezent înscriși în cele 7 programe de licență, 15 programe de masterat și 4 doctorate oferite de școală.

ISCTE Business School este una dintre cele patru școli care constituie ISCTE , împreună cu Școala de sociologie și politici publice, Școala de științe sociale și umanități și Școala de tehnologie și arhitectură.

7 motive pentru a alege ISCTE Business School

1. O mentalitate antreprenorială

La ISCTE Business School fiecare student are oportunitatea de a cunoaște îndeaproape lumea afacerilor. Fiți pregătit să răspundeți cu succes la provocările cu care vă confruntați din prima zi de viață profesională.

Acest contact este constant pe parcursul fiecărui curs prin:

 • Sarcini practice - În marea majoritate a subiecților elevii îndeplinesc sarcini practice, de grup sau individuale, care analizează problemele concrete ale companiilor.
 • Proiect final (licență) - Toți studenții au în ultimul an o temă de proiect în care se realizează un studiu aprofundat al unei anumite realități de afaceri.
 • Centrul de susținere a antreprenoriatului - AUDAX - ISCTE Business School este principalul fondator al Audax, un centru care ajută studenții nou-absolvenți, cu o idee interesantă, să înceapă propria afacere. Susține proiectele sub aspect juridic și organizațional și chiar a asociat un fond de investiții care finanțează lansarea de noi companii.
 • Profesori cu experiență în afaceri ridicate - Școala are un set de profesori invitați care îndeplinesc roluri proeminente în principalele companii portugheze și care transmit toată experiența și cunoștințele practice în clasă.

2. Un contact internațional unic

ISCTE Business School are în prezent aproximativ 250 de studenți care fac schimb în peste 30 de țări din Europa, America de Nord, America de Sud și Asia și primește aproximativ 400 de studenți internaționali din peste 40 de naționalități care urmează diplomele de licență, cursuri de masterat sau universități de vară ISCTE Business School. Acest multiculturalism permite studenților să experimenteze în propria școală experiențe și culturi foarte diverse.

3. Cariere de succes

Nivelul de angajare pentru absolvenții de la școală este de 100% după 3 luni de la finalizarea cursului. În cazul studenților de masterat, rata este de 80% plasament înainte de finalizarea masterului.

4. O cultură a excelenței răsplătite

Meritul și efortul individual sunt valori fondatoare ale unei societăți moderne și democratice. ISCTE recompensează pe cei care fac tot posibilul pentru a atinge niveluri de excelență atât la începutul cursului (premiul de admitere) cât și la sfârșitul cursului (premiul pentru cel mai bun student).

5. Dezvoltarea abilităților soft

ISCTE Business School oferă posibilitatea studenților săi, pe parcursul celor trei ani de licență, să participe la subiecții care își propun să dezvolte competențe personale transversale, cum ar fi: capacitatea de a dezvolta o muncă autonomă, precum și de lucru în echipă, de a efectua cercetări individuale, pentru analizați situații complexe și comunicați. Scopul de a pregăti viitorii absolvenți pentru, pe de o parte, să-și aprofundeze cunoștințele în ciclurile de studiu ulterioare și, pe de altă parte, să se integreze pe piața muncii.

6. Metoda predării IBS

ISCTE Business School are o mare tradiție de predare în domeniul Managementului:

 • Facultatea ISCTE Business School a scris mai mult de 100 de cărți în diferite discipline de management, multe dintre ele fiind acum necesare lecturi în alte universități portugheze;
 • Există o relație de lucru strânsă între studenți și facultate;
 • Studenții beneficiază de ore de contact săptămânale, contact continuu prin e-mail și de o relație susținută cu elevii de-a lungul vieții lor profesionale.

7. Spiritul IBS

Studierea la ISCTE este, de asemenea, o oportunitate de a te bucura de condiții excelente de studiu și de a participa într-un mediu în care timpul liber, sportul și cultura ocupă un spațiu foarte important.

Statistică

IBS are aproximativ 181 de profesori repartizați în cele șase departamente ale sale: Contabilitate, Economie, Finanțe, Marketing, Operațiuni și Management, Metode Cantitative pentru Management și Economie și Resurse Umane și Comportament Organizațional.

Peste 3.500 de studenți sunt în prezent înscriși în cele 7 programe de licență, 15 programe de master și 4 doctorate oferite de școală.

  Acreditări

  Acreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  • Lisbon

   ISCTE-IUL Business School International Admissions Office Office 1W2 Avenida das Forças Armadas

   Întrebări