Keystone logo
ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

ISAT - Institut Supérieur de l'Automobile et des Transports

Introducere

ISAT este situat în Nevers, la 2 ore de mers cu mașina, la sud de Paris și aproape de faimosul circuit de curse Nevers / Magny-Cours. ISAT este o facultate de la Université de Bourgogne, parte a top 800 din clasamentul mondial din Shanghai.

Institutul de Inginerie Automotive și Transport (ISAT) este o școală unică condusă de stat, dedicată instruirii cuprinzătoare a inginerilor, cu un interes deosebit în sectorul auto. Scopul principal al ISAT este de a acoperi întreaga gamă de poziții și abilități legate de industria de automobile și de transport, cu o experiență puternică în domeniul mecanic - electric

Programele de inginerie ISAT sunt acreditate de Comisia de Titres d'Ingénieur și eticheta EUR-ACE (Etichetă europeană de calitate pentru programele de licență de licență la licență

ISAT asigură că elevii apar ca profesioniști competenți prin furnizarea de cunoștințe și abilități practice care nu sunt relevante numai pentru tehnologia auto, ci sunt direct aplicabile obiectivelor companiei.

ISAT se angajează să dezvolte cercetarea în cadrul departamentului de cercetare "DRIVE" în ingineria vehiculelor pentru mediu (materiale compozite, vibrații

ISAT oferă împrejurimi dinamice pentru dezvoltarea completă a comunității ISAT prin viața bogată culturală și studențească. ISAT se mândrește cu multe facilități sportive la nivel înalt și cu o gastronomie renumită. Datorită dimensiunii și locației din Nevers, nu există lipsă de locuințe la prețuri accesibile pentru studenți.

75444_75418_SIA-AESM-TV20161.jpg

POLYTECH ORLEANS

Polytech Orléans face parte din rețeaua națională de școli de inginerie universitară Polytech. Fiind membru al acestui grup exclusiv înseamnă că Polytech'Orléans oferă un program superior cu o gamă largă de specializări în domeniile tehnologice de ultimă oră, la numai o oră la sud de Paris, într-un campus împădurit.

Competitivitatea industrială puternică și sinergiile locale între industrie, cercetare și formare au condus la crearea unui centru de competitivitate în "Știința și sistemele de energie electrică" și al celui despre senzori. Cosmetic Valley este foarte aproape de Orléans cu firme renumite în aceste domenii.

bunuri

Programul multidisciplinar propus de Polytech'Orleans oferă absolvenților săi abilitățile și expertiza variate necesare pentru a deveni liderii inovatoare de mâine. Curricula noastră are eticheta EURACE.

... cu facilități de înaltă tehnologie și echipament de ultimă oră ...

- Două locații (Galileea și Vinci) cu mai mult de 150 000 de metri pătrați de construcții recente

- resurse de calcul, inclusiv 22 de laboratoare, internet și imprimante laser, cu o gamă largă de aplicații software (CAD, calcul numeric, simulare, ...)

- Amfiteatre, studiouri audiovizuale și laboratoare de limbă

- echipamente pentru cercetarea fundamentală și tehnologică la dispoziția studenților pentru cursuri și proiecte specifice:

 • analizor de spectru

 • tuneluri eoliene subsonice

 • banci de testare auto

 • sisteme de fibre optice

 • laboratoare cu laser

 • electronică de scanare microscopică

 • un reactor cu plasmă

 • odometers
75414_CaptureISAT.PNG

Locații

 • Nevers

  49, rue Mademoiselle Bourgeois BP 31, 58027, Nevers

Întrebări