Keystone logo
International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

International Reformed University and Seminary

Introducere

International Reformed University and Seminary ( IRUS ) este o instituție de învățământ superior biblic, a cărei misiune este de a pregăti membrii comunității de credință din regiunea nord-americană, inclusiv Los Angeles și din întreaga lume, pentru slujire ca viitori și lideri laici nu numai în bisericile de imigranți coreeni din lume, dar și în toate bisericile lui Dumnezeu. Această pregătire este de a instrui bărbați și femei care sunt muncitori aprobați, care nu trebuie să se rușineze și să se ocupe corect de cuvântul adevărului pentru a se exercita în a se dezvolta în fața lui Dumnezeu.

International Reformed University and Seminary oferă acces la învățământul superior tuturor membrilor bisericii din comunitatea imigranților. International Reformed University and Seminary recunosc că învățarea este un proces pe tot parcursul vieții și va face educația mai accesibilă și mai accesibilă.

IRUS promovează relații de colaborare care facilitează parteneriatul pentru succesul reciproc în afilierea cu bisericile și IRUS pentru a-i hrăni pe liderii bisericii.

International Reformed University and Seminary oferă predare de calitate axată pe realizări academice și creștere personală și profesională și utilizează tehnologii adecvate pentru a avansa programe, servicii și operațiuni pentru a sprijini predarea și învățarea.

International Reformed University and Seminary oferă programe de înaltă calitate, care permit absolvenților să își utilizeze și să-și aplice cunoștințele biblice și teologia în viața și ministerele lor personale.

Locații

  • Los Angeles

    Vermont Avenue,125, 90004, Los Angeles

    Întrebări