Keystone logo
© Eva Dang
iQualify UK

iQualify UK

iQualify UK

Introducere

iQualify UK este o organizație înregistrată în Marea Britanie, care a fost fondată pentru a oferi cele mai bune educații prin cursuri și calificări pentru cei excluși anterior din motive de finanțare sau nevoia de a lucra mai degrabă decât de a studia. Prin urmare, oferim produse de calitate la un preț accesibil.

Educația britanică modernă

iQualify UK ale competiției iQualify UK rezidă într-o serie de caracteristici care sunt adesea absente în instituțiile contemporane:

 • Cea mai bună facultate
 • Interacțiunea personală
 • Experiență holistică
 • Cultura profesională
 • Legat internațional

Reunind cele mai bune facultăți

iQualify UK este o echipă de experți proveniți dintr-o serie de instituții. Îi punem pe cei mai buni împreună și vom extinde rețeaua de facultăți pe măsură ce ne dezvoltăm.

Interacțiunea personală

Disponibilitatea pentru studenți a interacțiunii personale cu membrii facultății prin Skype, e-mail sau telefon și posibilitatea de a viziona prelegeri live.

Oferind o experiență holistică

Oferim o experiență holistică atât în mediul înconjurător, cât și în filozofia didactică, astfel încât experiența de învățare să depășească nivelul manualului. Mediul online susține o filozofie de predare care încurajează învățarea prin discurs între studenți și facultate și între studenți. De exemplu, cursurile online sunt concepute în așa fel încât să promoveze discuția studenților despre studii de caz relevante și exemple contemporane.

O cultură profesională

iQualify UK este administrat de profesioniști din mediul academic și de afaceri, cărora le pasă de studenții lor și de educația lor.

Legături internaționale puternice

Cu o orientare spre afaceri internaționale.

Aceste elemente, împreună cu moștenirea noastră britanică, ne permit să concentrăm punctele forte ale unei rețele profesionale pe oferirea de servicii personalizate studenților noștri.

Declarația Misiunii noastre

iQualify UK este de a oferi educație la prețuri accesibile de înaltă calitate în calificări și abilități standard internaționale, care oferă atât conținut excelent, cât și experiență de învățare, studenților din întreaga lume.

139115_pexels-photo-3762806.jpeg

Cum lucrăm

iQualify UK este o organizație educațională complet independentă, dedicată studenților noștri. Oferim cursurile noastre în principal prin următoarele două metode:

 • Metoda de predare a blocului de clasă
 • Metoda de învățare online

Metoda de predare a blocului de clasă

Predarea în blocuri de clasă combină predarea în clasă cu informații online pentru a vă oferi cele mai bune dintre ambele! Prin urmare, vă oferim o alegere a metodelor de studiu în funcție de preferințele dvs. personale. Unul dintre principalele beneficii este că vă permite să studiați în timp ce lucrați.

Predarea la clasă este de obicei predată într-un bloc de trei până la cinci zile în campus, într-un weekend. Fiecare bloc predat va acoperi una dintre unități. Aveți apoi o perioadă de câteva săptămâni pentru a întreprinde cercetarea și a vă finaliza sarcina înainte de următorul bloc didactic. Această activitate concentrată vă va oferi înțelegerea și cunoștințele de care aveți nevoie. Elementul online este furnizat prin zona noastră de predare. Conține conținutul cursului, inclusiv material de lectură și exerciții de autoevaluare, pentru a vă sprijini în studiile dvs. Astfel, dacă există ceva despre care nu înțelegeți sau despre care aveți nevoie de mai multe detalii, atunci îl puteți găsi de obicei în Zona de predare.

Metoda de învățare online

Învățarea online este alternativa modernă la educația tradițională, care vă oferă șansa de a studia de acasă în timpul dvs. - sau de la locul de muncă sau oriunde doriți. Este oportunitatea dvs. de a învăța noi abilități și de a vă atinge obiectivele, vă oferim mijloacele și flexibilitatea pentru a vă îmbunătăți cariera.

Suntem unul dintre cei mai experimentați furnizori de învățare online din industrie. Oferim calificări aprobate de organisme profesionale și academice de conducere, astfel încât să obțineți asigurarea unei calificări recunoscute. Alegând iQualify UK , alegeți un mod flexibil și accesibil de a învăța noi sau de a vă dezvolta abilitățile existente și de a obține calificări suplimentare.

După ce v-ați înscris, veți primi datele de conectare și parola pentru Zona de predare, unde veți găsi toate materialele de curs și informații de asistență. De asemenea, vă trimitem datele de contact pentru tutorele dvs. online.

Ce curs iQualify UK este calea potrivită pentru dvs.?

Oferim o gamă largă de cursuri profesionale acreditate. Deoarece obiectivele și ambițiile fiecăruia sunt diferite, vrem să ne asigurăm că cursul pe care doriți să-l studiați este alegerea potrivită pentru dvs. Este posibil să aveți deja o idee foarte clară a ceea ce doriți sau trebuie să studiați. Dacă nu sunteți sigur cu privire la ce subiect să luați sau la ce nivel să începeți, luarea în considerare a următoarelor puncte vă poate ajuta să luați decizia corectă:

 1. Mai întâi, gândiți-vă la ce ați dori să aflați și la motivele pentru care. Poate doriți să obțineți o calificare pentru a vă duce educația la nivelul următor, pentru a obține o poziție mai bună la locul de muncă sau pentru a învăța ceva nou pentru a îndeplini o pasiune. Indiferent de motivele și interesele dvs., vă oferim o varietate de cursuri care vă vor ajuta să ajungeți acolo unde doriți să fiți.
 2. De asemenea, trebuie să luați în considerare cantitatea de timp pe care o puteți sau sunteți dispus să o dedicați studiilor. Știm că ai putea avea o viață foarte aglomerată sau că este posibil să nu fi studiat mult timp și să vrei să începi încet. Toate cursurile noastre oferă opțiuni de învățare flexibile, care se vor potrivi în jurul dvs., astfel încât să puteți studia cât de repede doriți sau să luați întreaga perioadă de studiu pentru a vă finaliza cursul.
 3. În cele din urmă, este important să luați în considerare experiența dvs. atunci când vă gândiți la ce nivel doriți să începeți. Pentru unii oameni, aceasta este cea mai grea decizie dintre toate, dar putem ajuta. Nu ar trebui să fiți lăsați să țintiți sus, dar nu doriți să vă asumați ceva ce nu veți putea realiza. Decizia ta va depinde de un echilibru al experienței tale, de educația ta anterioară și de timpul pe care îl dorești și poți să studiezi.

Oferim o gamă largă de subiecte și niveluri, iar multe cursuri nu au nevoie de calificări anterioare, așa că, dacă îndepliniți cerințele de bază și credeți că o puteți face, sunteți gata de plecare. Dacă aveți în continuare întrebări, citiți pagina noastră de întrebări frecvente sau contactați-ne.

139114_pexels-photo-3781529.jpeg

Tutori online

Odată ce v-ați înscris la una dintre calificările noastre vi se atribuie un tutor dedicat, care este un expert selectat cu atenție în domeniul studiului dvs. Fiecare dintre tutorii noștri are experiență în predarea cursurilor online și cunoaște provocările, precum și avantajele învățării online.

Tutorul dvs. vă oferă sprijin academic și răspunde la orice întrebări pe care le aveți cu privire la calificarea dvs., inclusiv conținutul și evaluările sale. Acestea vă asigură că sunteți pe deplin pregătiți să vă treceți cu succes sarcinile și examenele (dacă este cazul), oferind și marcând ajutoare de revizuire eficiente, cum ar fi lucrările de testare și examenele simulate. Documentele dvs. sunt marcate într-o manieră constructivă, astfel încât să știți exact unde se află punctele tale forte și punctele slabe.

Tutorul dvs. se angajează să vă susțină în studiile dvs. și există mai multe modalități prin care le veți putea contacta:

 • Prin e-mail: Puneți întrebări în timpul dvs. în permanență; tutorele dvs. va răspunde cu răspunsuri și sfaturi în termen de 24 de ore (zile lucrătoare).
 • Prin intermediul facilității de chat online: Puneți întrebarea în timp ce vă este proaspătă în minte și comunicați cu tutorele dvs. în timp real, când acestea sunt online.
 • Prin telefon sau Skype: contactați tutorele dvs. prin telefon în timpul programului lor de lucru și vă vor putea ajuta imediat.

Studenții noștri ne spun că a avea pe cineva acolo pentru a-i ghida prin material și pentru a oferi asistență atunci când au nevoie este foarte important cu studiul online. Suportul potrivit poate face diferența.

Rețineți că veți avea un tutor doar dacă studiați pentru o calificare; cursurile nu includ accesul la un tutor (și au un preț mai mic în consecință). Dacă nu sunteți sigur de diferență, o calificare va avea un „nivel” și va fi de la o organizație care acordă.

Zona de predare

Toate cursurile și calificările noastre sunt livrate prin iQualify UK Teaching Zone. Studenții primesc o autentificare și o parolă atunci când au finalizat înregistrarea pentru cursul sau calificarea selectată.

Examinări și teme

Pentru a vă atinge ambiția și a obține rezultatul dorit, studenții trebuie să treacă printr-o formă de evaluare. Acestea sunt de obicei examene și sarcini pentru cursurile și calificările selectate.

Locații

 • London

  11 Selsdon Way, London, E14 9GL, UK, E14 9GL, London

Întrebări