Keystone logo
IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

IQS – Universitat Ramon Llull

Introducere

De ce să studiezi la IQS

IQS este un centru universitar al Societății lui Isus, membru fondator al Universității Ramon Llull, cu o experiență de peste o sută de ani și o istorie lungă. Acreditările naționale și internaționale garantează munca noastră continuă și ne consolidează prestigiul.

 • Educație cuprinzătoare
  Vocația și angajamentul nostru sunt de a educa oamenii în mod etic și cuprinzător în termeni personali, academici și profesionali. Drept urmare, la IQS , dobândirea de competențe profesionale este combinată cu dezvoltarea dimensiunii umane a elevului.
 • Dimensiunea practică a programelor
  Programele sunt concepute pentru a oferi o educație practică, interdisciplinară. Facultatea IQS are o experiență profesională recunoscută în industrie și întreprindere, ceea ce le permite să ofere îndrumări extrem de practice și actualizate cu privire la piața muncii.
 • Legături cu Enterprise
  Toți studenții efectuează stagii obligatorii de experiență de muncă în companii private, iar proiectele finale sunt destinate dezvoltării unor lucrări practice de aplicare, cum ar fi un plan de afaceri.
 • Serviciu Bursa de locuri de munca si Orientare in Cariera Profesionala
  Studenții au acces la Bursa de locuri de muncă IQS și la Serviciul de orientare profesională în carieră, unde li se oferă îndrumare și ajutor profesional, în special la primul lor plasament.
 • Vocație internațională
  Schimburile de studenți IQS cu universități străine reprezintă o completare ideală a studiilor programului, oferind o experiență care îmbogățește studenții atât din punct de vedere academic, cât și personal.
 • Program complet de engleză și învățare a limbilor străine
  IQS oferă posibilitatea de a urma unele programe postuniversitare și programul de licență în Administrarea și Managementul Afacerilor în întregime în engleză sau treptat, în spaniolă și engleză, precum și posibilitatea de a învăța limba germană.
 • Îngrijire personalizată și grupuri mici
  Elevii au tutori personali care să-i îndrume în chestiuni academice, profesionale și personale. Cursurile sunt alcătuite din grupuri mici în toate programele de licență și postuniversitare IQS .
 • IQS Granturi
  IQS are un program extins de burse și granturi, care includ burse pentru excelență și granturi de asistență pentru familie.
 • Specializare profesională cu IQS programe de absolvire
  Gama de programe postuniversitare IQS oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta profesia într-un anumit domeniu de studiu, cu o pregătire completă.
 • Cercetare și gândire critică
  Cercetarea este o activitate esențială pentru furnizarea de educație de calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la progresul cunoștințelor. Din acest motiv, IQS încurajează cercetarea la studiile sale de licență, absolvenți și doctorat. programe.

IQS are două școli: IQS Școala de inginerie, unde se predau studii științifice și tehnice și IQS Școala de management, unde se predau studii economice și de afaceri.

Schimburi internaționale

IQS este pe deplin angajat în ideea internaționalizării științei și consideră că legăturile internaționale mai puternice conduc la studii și cercetări de calitate superioară.

Schimburile de studenți cu universități străine reprezintă o modalitate ideală de a completa studiile IQS cu o experiență care îi va îmbogăți atât pe plan academic, cât și pe plan personal. Schimburile se fac cu universități străine de renume, cu care IQS a încheiat acorduri de schimb. Mai exact, IQS are acorduri de schimb cu 96 de universități: 44 în Europa, 31 în America de Nord, 12 în America de Sud, 3 în America Centrală, 5 în Asia și 1 în Africa.

Prin intermediul Biroului său de relații internaționale, IQS sprijină și îndrumă studenții care doresc să studieze o parte din programele lor în străinătate. Biroul de Relații Internaționale oferă, de asemenea, asistență tuturor studenților internaționali care doresc să vină în IQS .

Datorită acestor schimburi internaționale, IQS studenți sau cercetători se vor bucura de următoarele avantaje:

 • Îmbunătățiți o limbă: nu există o modalitate mai bună de a învăța o limbă decât să trăiți într-o țară în care este vorbită. Acest lucru le îmbunătățește posibilitățile profesionale, deoarece companiile internaționale caută candidați care pot vorbi fluent o a doua limbă.
 • Relații noi: vor avea ocazia să facă cunoștință cu oameni care au opinii și culturi diferite de ale lor, care chiar îi pot ajuta în viața lor profesională.
 • Dezvoltarea abilităților: o experiență de a trăi în străinătate pentru o anumită perioadă de timp îi ajută pe oameni să devină mai responsabili și mai angajați față de ceilalți prin înțelegerea diferențelor culturale.
 • Angajare: rețeaua de contacte a studenților se va dezvolta vizibil la nivel internațional prin studiile în străinătate, ceea ce le va deschide drumul către alte companii sau alte posibilități.

O vocație pentru predare și cercetare

Scopul principal al Școlii de Inginerie IQS este formarea și cercetarea în știință și tehnologie. Programele sunt concepute pentru a oferi pregătire practică și interdisciplinară, cu o atenție deosebită atât științei de bază, cât și muncii experimentale.

Cercetarea este o activitate esențială pentru furnizarea de educație de înaltă calitate, dezvoltarea gândirii critice și contribuția la progresele în cunoaștere. Acesta este motivul pentru care IQS stimulează și promovează cercetarea începând cu programele de licență și studii superioare și terminând cu doctorat. IQS School of

Facilitățile de inginerie includ laboratoare, ateliere, fabrici pilot și semi-industriale. În atelierele și laboratoarele didactice, fiecărui elev i se atribuie o stație pentru uzul individual.

Natură antreprenorială

IQS School of Management este recunoscută la nivel internațional pentru pregătirea absolvenților săi în Administrarea și Managementul Afacerilor.

Misiunea sa este formarea cuprinzătoare a oamenilor cu atitudinile, cunoștințele și abilitățile care le vor permite să creeze, să conducă și să gestioneze organizații competitive, care se vor remarca în sfera industrială și tehnologică și care sunt dedicate excelenței și justiției.

Experiența profesională a Facultății Școlii de Management IQS este renumită, precum și profilul său de cercetare, care este foarte solicitant de producție continuă de contribuții, cum ar fi publicarea de articole de referință, participarea la congrese, capitole pentru cărți și simpozioane. , printre alții.

Acreditări

Acreditat AACSB

Locații

 • Barcelona

  IQS Via Augusta, 390,, 08017, Barcelona

  Întrebări