Keystone logo
IPU New Zealand

IPU New Zealand

IPU New Zealand

Introducere

La IPU Noua Zeelandă, Suntem renumite pentru mediul nostru prietenos, multicultural, și o abordare interdisciplinară a învățării. Noua Zeelanda și studenții internaționali să învețe deopotrivă să trăiască și să lucreze în mod flexibil în această lume radical în schimbare prin studiile lor la IPU Noua Zeelandă.

profesori dedicați și personalul de sprijin merge dincolo de nivelul obișnuit de ingrijire student pentru a se asigura că fiecare elev primește cea mai bună îngrijire și atenție posibile personalizate, de cand incep studiile la IPU Noua Zeelandă, Prin dreptul de a găsi locul de muncă ideal. Veți obține experiența unică de a studia alături de ambele Noua Zeelanda și studenții internaționali, în același timp realizând potențialul de lider. Puteți câștiga o gamă largă de abilități utilizabili prin numeroase cluburi, comitete, evenimente și alte oportunități disponibile.

Nostru Rețeaua internațională ajunge la nivel global și vă încurajează să experimenteze alte culturi, alte practici de afaceri și dobândi abilități și cunoștințe cu adevărat universale.

Fiind unul dintre cele mai lungi stabilite institute terțiare private Noua Zeelanda, IPU Noua Zeelandă este cu experiență în furnizarea de educație de neegalat, de sprijin, și planificarea viitoare.

Pacific University International, Japonia Universitatea Liberă Internațională din Pacific (Japonia IPU), înființat în 2007, în orașul Okayama, Japonia, este o universitate sora IPU Noua Zeelandă. Cu toate că o universitate nou înființată, este deja cunoscut pentru succesul său în domeniul educației și sportive. Facultatea de Educație durabilă pentru generațiile viitoare IPU este primul de acest gen din Japonia, și se antrenează cu succes un număr tot mai mare de certificate preșcolar, primar și profesori de liceu. Facultatea de Educație Fizică are un personal academic de înaltă calificare, inclusiv olimpici de aur și de foști sportivi profesioniști.

Programul de 20 săptămâni de schimb cu IPU în Okayama, Japonia

În fiecare an, studenții de la UIP Noua Zeelandă și Japonia UIP participă la programul de schimb cu două sensuri, care permite transferuri de credit între cele două instituții. schimb de studenți se pot bucura de o varietate de experiențe de construire a caracterului, prin întâlnirea și formarea de relații cu oameni noi și cufundarea în activități culturale.

Prin intermediul programului de schimb cu Japonia UPI, Noua Zeelandă Elevii UPI pot:

Îmbunătăți limba japoneză și abilități de comunicare interculturală Aduce experiențe înapoi la NZ ca credite academice spre gradul lor de UPI Noua Zeelandă Să câștige experiență de predare în cazul în care studiază spre o calificare de predare Dezvoltarea abilităților sportive în facilitățile de vârf

Locații

  • Palmerston North

    IPU New Zealand, 57 Aokautere Drive, 4474, Palmerston North

    Întrebări