Keystone logo
IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

IPSL Institute for Global Learning

Introducere

IPSL Institute for Global Learning redefinește învățământul superior în secolul 21 - valorificând parteneriatele internaționale care elimină granițele dintre mediul academic și societate și acordând în mod intenționat experiențele de învățare ale elevilor la provocările și oportunitățile lumii actuale. Mediul nostru educațional unic este caracterizat de rigoare intelectuală, deschidere, reciprocitate, creativitate și abilități și determinare pentru abilitare.

Cunoscut inițial sub denumirea de „Parteneriatul internațional pentru învățare de servicii ™ și leadership” - IPSL, înființată în 1982, este o organizație educațională care deservește studenți, colegii, universități, organizații nonprofit și alte agenții de servicii din întreaga lume, încurajând programe care leagă serviciul de voluntariat de studiu comunitar și academic.

În conformitate cu tradiția noastră de pionieri educaționali, IPSL a lansat recent cea mai nouă inițiativă a noastră în 2017 ... Organizare comunitară și activism social sau, pur și simplu, „COSA”.

77411_BaanTonChokVillage-VOLUNTARIA-DIDACTICA10.JPG

Ce motivează IPSL?

IPSL lucrează pentru a face angajamentul internațional mai etic, accesibil și durabil, facilitând relațiile și învățarea dintre studenți și agenții de schimbare socială din întreaga lume. Spre deosebire de stagii, IPSL nu „plasează” studenții, ci, mai degrabă, oferă studenților oportunități de a se conecta cu organizațiile noastre de schimbare socială (partenerii noștri) din 4 țări.

Astăzi, IPSL, oferă programe de absolvire complet acreditate și programe de învățare a serviciilor universitare cu studii de credit în țări din întreaga lume - programe la care au participat peste 4.000 de studenți din peste 400 de universități sau colegii din SUA și alte 25 de națiuni. IPSL investește peste 83% din veniturile din programul lor direct înapoi în comunitățile pe care le deservesc.

Locații

 • Portland

  4110 SE HAWTHORNE BLVD., #200, 97214, Portland

 • Cusco

  Cusco, Peru

  • Medellín

   Medellín, Columbia

   • Hanoi

    Hanoi, Vietnam

    • Thessaloniki

     Thessaloniki, Grecia

     • Cartagena

      Cartagena, Columbia

      • San Lucas Tolimán

       San Lucas Tolimán, Guatemala

       Întrebări