Keystone logo
Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Instituto Politécnico de Santarém

Introducere

Prezentare și statut

IPSantarém este o instituție de învățământ superior politehnic publice în serviciul societății, angajamentul de a califica persoanele în vârstă, pentru producerea și difuzarea cunoștințelor, crearea, transmiterea și difuzarea cunoștințelor de natură profesională, cultură, știință, tehnologie, arte, cercetare și dezvoltare experimentală orientate, cu accent pe centralitatea studentului și comunitatea din jur într-un cadru internațional.

IPSantarém

Acesta a fost creat la 26 decembrie 1979, Decretul-lege nr 513 T / 79. La început, am înțeles Școala agrară Santarém și Școala de Educație din Santarém. La sfârșitul anului 1985 a fost creat Școala de Management și Tehnologie Santarém. În 1986, a fost integrat în Institutul de Tehnologie Tomar School, în 1997, a dat naștere la Institutul Politehnic din Tomar. In anul 1997, a creat Rio de Școala sportivă majoră și în 2001 a fost integrat în Școala de Sănătate din Santarém. IPS este recunoscut ca un centru de dezvoltare și o referință în educație, cultură și cercetare dezvoltate în regiune, creat în anii '70, în prezent include cinci școli, patru în orașul Santarém și orașul Rio Maior. Integrat în cadrul Institutului sunt, de asemenea, serviciile sociale, care oferă cazare pentru studenți, burse, cantine, sprijin medical, precum și o serie de facilități sportive pentru a practica diferite sporturi, unele se extind la escalabitana comunitate.

Promovează cooperarea instituțională IPSantarém și mobilitatea efectivă a tuturor agenților săi, atât la nivel național și internațional, în special în spațiul european al învățământului superior și comunitatea țărilor vorbitoare de limbă portugheză.

Participă la activitățile de legătură în societate, inclusiv diseminarea și transferul de cunoștințe, precum și valoarea economică a cunoștințelor științifice, și să asigure condițiile necesare pentru toți cetățenii calificați în mod corespunzător pentru a avea acces la învățământul superior și învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

  • Santarém

    Complexo Andaluz Apartado 279 2001-904, , Santarém

Întrebări