Keystone logo
Polytechnic of Leiria Master în Managementul Turismului Durabil
Polytechnic of Leiria

Master în Managementul Turismului Durabil

Leiria, Portugalia

24 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.000 / per year *

Amestecat, În campus

* 3.000€/an

Introducere

Master în Managementul Turismului Durabil

Programul de Master în Managementul Turismului Durabil urmărește formarea studenților capabili să îndeplinească sarcini în diverse ramuri ale turismului, fie în sectorul public, fie în sectorul privat.

Astfel, urmărește: să dezvolte cunoștințe de nivel superior despre diversele discipline care integrează cursul, adaptând principiile și conceptele care stau la baza managementului și durabilității în turism; să cunoască profund impacturile umane asupra sistemelor turistice și să fie capabil să stabilească soluții eficiente pentru această problemă, să aplice conceptele și tehnicile dezvoltate cu acuratețe și capacitate de autocritică; să poată, prin cunoștințele dobândite, să diagnosticheze probleme și să propună soluții de management și durabilitate, să aibă abilitățile de a realiza planuri de management durabil al resurselor turistice; atingerea capacității de cercetare, analiză critică a informațiilor și diseminare științifică și tehnică; să motiveze pentru aplicarea cunoștințelor, în special prin explorarea sa susținută și managementul integrat, identificarea potențialilor angajatori și promovarea inovației; be introduce idei noi și produse și servicii noi legate de exploatarea și gestionarea durabilă a resurselor turistice pe piața națională/internațională, prin activități independente; să înțeleagă și să aplice tehnicile de cercetare științifică, să dezvolte abilități personale și profesionale care să le permită să conducă sau să se alăture echipelor de lucru; pentru a dobândi abilitățile necesare pentru a integra programe de doctorat sau similare în domenii conexe.

Alte informații

Procesul de predare/învățare este monitorizat continuu de către coordonatorul care se întâlnește, atât formal, cât și informal, cu studenții și profesorii cursului. Comitetul de curs, cu reprezentarea studenților și a coordonatorului facultății, asistă în această sarcină abordând toate problemele care pot afecta calitatea procesului de învățare. Elevii și cadrele didactice au și reprezentanți în consiliul pedagogic, în consiliul reprezentativ și în consiliul științific al școlii, ceea ce asigurându-le capacitatea de participare. Elevii și profesorii sunt consultați și prin sondaje, contribuind la rapoartele de autoevaluare. Rapoartele sunt raportate comitetului de curs, consiliului pedagogic și consiliului științific-tehnic. În sfârșit, trebuie menționată comunicarea informală între coordonator, studenți, profesori și reprezentanți în diverse organe, precum o garanție a participării active a profesorilor și studenților.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări