Keystone logo
IPAM

IPAM

IPAM

Introducere

Despre noi

IPAM este o școală care are peste 30 de ani de experiență în predarea marketingului, oferind întotdeauna educație de excelență în imediata apropiere de companii și piețe.

Modelul nostru de predare combină teoria și practica, predate de facultate cu experiență de afaceri și provocări din lumea reală care sunt prezentate studenților de către companii.

Mediul de la IPAM Lisabona este unul de profesionalism, competență și determinare. Studenții sunt adevărați manageri de marketing atunci când încep sau își dezvoltă cariera.

Istorie

Fondată în 1984, este cea mai veche și cea mai mare școală de marketing din Portugalia și a instruit peste 9.000 de studenți în cei 31 de ani de existență.

A fost una dintre primele instituții portugheze de învățământ superior care a fost evaluată de Asociația Universității Europene, cea mai importantă asociație din acest sector.

În anii 90, IPAM înregistrează o creștere remarcabilă. Dezvoltă o relație foarte strânsă cu piața de afaceri, cursurile sale primesc recunoaștere din partea guvernului portughez, deține primul Congres al profesioniștilor în marketing și lansează până în prezent singura revistă științifică specializată în marketing.

După anul 2000, IPAM deține cel mai mare simulator de management la nivel național, integrează pe deplin toate programele sale academice în cadrul Procesului de la Bologna și îi salută pe ilustrele Philip Kotler și Tom Peters în lecțiile inaugurale pentru anul universitar.

Modelul academic

Un model de învățare centrat pe studenți, care are ca scop pregătirea elevilor pentru o lume globală prin dobândirea de cunoștințe și dezvoltarea abilităților care le va spori angajabilitatea oriunde în lume.

La IPAM , de-a lungul anilor, a fost dezvoltat un model pedagogic care combină activitățile din clasă, tehnologia și o legătură cu piața.

În timpul acestor activități la clasă, instrucțiunea este dată în modelul mai convențional, dar cu metodologii pedagogice inovatoare (studii de caz, teatru, joc de rol, lucru în grup, sesiuni de tutoriale sau simulări). Instrucțiunile într-un mediu de învățare mixtă sunt ajutate de noile tehnologii (moodle, networking, forumuri, chat-uri, conferințe video).

În cele din urmă, instruirea într-un mediu de piață se desfășoară în aer liber (zile de afaceri și de deschidere, cursuri în companii, vizite de lucru, stagii, ateliere sau conferințe).

Modelul academic inovator și diferențiator al IPAM se bazează astfel pe 2 piloni cheie:

 • Link la afaceri
 • Experienta internationala

IPAM Lisbon" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50877_rsz_detalhe1.jpg" alt="IPAM Lisbon" />

© Institutul Portughez de Administrare a Marketingului ( IPAM )

Campus

Campusul IPAM situat în Lisabona și Porto este pregătit să ofere studenților o experiență academică unică și să le sporească succesul academic.

Deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

 • Zonele de studiu și spațiile comunale care intenționează să stimuleze munca în echipă și să favorizeze integrarea universității: săli de clasă | Laboratoare | Auditorium | Biblioteca | Camere de studiu | Lounge în aer liber
 • Servicii care vizează facilitarea vieții de zi cu zi a studenților: Food Court | Centru de copiere | Servicii studenților | Campus virtual | WiFi gratuit

IPAM" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/50/50878_rsz_ipam.png" alt="IPAM" />

© Institutul Portughez de Administrare a Marketingului (alt = "IPAM)

Locații

 • Lisbon

  Quinta do Bom Nome, Estr. da Correia 53 1500-210 Lisboa, , Lisbon

  • Porto

   Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748 4100-320 Porto, , Porto

   Întrebări