Keystone logo
International University SDI München

International University SDI München

International University SDI München

Introducere

Ești interesat să studiezi afaceri, comunicare și media? Sau vrei să-ți extinzi cunoștințele ca profesionist lingvistic cu o diplomă de licență sau master? Ați dori să obțineți o poziție profesională într-un context internațional?

Internationale Hochschule SDI München este un specialist în comunicare interculturală și oferă programe de licență și master în afaceri, comunicare, mass-media și limbă, recunoscute și acreditate de stat . Toate programele noastre de master sunt acreditate pentru acces la servicii superioare .

142300_Gebaeude_SDI_Wall_Art_edited_small.jpg

Condițiile de studiu la o universitate privată garantează grupuri mici de învățare și supraveghere intensivă de către profesori și lectori cu experiență practică. Internationale Hochschule SDI München se caracterizează printr-o atmosferă internațională și are colaborare și contacte la nivel mondial. În acest fel, puteți câștiga deja experiență practică și internațională valoroasă în timpul studiilor.

Internationale Hochschule SDI München urmărește exclusiv scopuri caritabile. Contribuțiile colectate prin taxele de școlarizare servesc la dezvoltarea continuă a gamei noastre de cursuri.

143273_studiengaenge_main_header.jpg

Locații

  • Munich

    Internationale Hochschule SDI München University of Applied Sciences Baierbrunner Straße 28, 81379, Munich

Întrebări