Keystone logo
International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

International University of the Caribbean

Introducere

Universitatea Internațională a Caraibelor (IUC) este o instituție care se bazează pe o lungă tradiție de experiență în domeniul educației și reprezintă unul dintre cele mai profunde răspunsuri la realitățile și provocările din Caraibe.

Universitatea Internațională din Caraibe a fost înființată de Biserica Unită din Jamaica și Insulele Cayman în noiembrie 2005. Este alcătuită din două entități educaționale: Colegiul pentru Leadership și Dezvoltare Teologică (CLTD) [anterior Institutul de Dezvoltare Teologică și Leadership] și Colegiul Mel Nathan. Aceste entități aduc la Universitatea o bogată istorie a inovației educaționale, a unor standarde academice și de cercetare ridicate și un angajament față de implicarea comunității. Unirea celor două entități va servi la concretizarea punctelor forte deja existente, oferind în același timp o platformă de extindere și un impact sporit în Caraibe și în afara ei.

Universitatea a promis să ofere educație accesibilă, acreditată, terțiară, persoanelor care au dorința de a se împuternici să îndeplinească cerințele unui mediu competitiv de angajare la nivel mondial.

Universitatea Internațională din Caraibe se caracterizează printr-un angajament de a:

 • Formarea conducerii
 • Accesibilitate
 • Student-orientate spre orientarea studenților
 • Programe specifice culturii
 • Cercetarea și publicarea calității
 • Personal cu o înaltă calificare

Agenda Studiilor Păcii

Spiritul și caracterul Universității sunt strâns legate de instituirea unei Agende de Studii pentru Pace. În acest fel, Universitatea se va angaja să afirme vocea și valorile care onorează cel mai înalt bine al oamenilor care se încadrează în sfera sa de influență. Universitatea funcționează cu povara cunoașterii "șalomului", că aceasta, Pacea - o terminologie teologică puternică și cuprinzătoare. Pacea este înălțată ca principiu fundamental al sănătății și simbol al vieții sănătoase și intenționate. Pacea este învățată, experimentată și învățată ca forța energetică care dă viață. Agenda Studiilor Păcii va chema oameni din toate domeniile vieții să se lupte și să practice ca un mod de viață lucrurile care lucrează pentru pace. În viitorul apropiat, toate programele oferite la IUC vor include un curs legat de pace, ca parte a angajamentului instituției de a genera pacea în studenții săi.

Viziune

Viziunea Universității Internaționale din Caraibe este de a influența împuternicirea persoanelor de calitate care vor cultiva și promova bunăstarea familiei, a comunității și a națiunii ".

Declarația de misiune

"Co-creatori de o modalitate mai excelenta de invatare pe tot parcursul vietii, imputernicire educationala, prosperitate, pace si intelegere".

Locații

 • Kingston

  47 Old Hope Road Kingston 5, , Kingston

  Întrebări