Keystone logo
© Carrianna Field
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Introducere

Spiritul universitar

Vocația de a învăța și de a schimba lumea

O universitate implică transferul de cunoștințe, cercetare și transfer de cunoștințe. Cu toate acestea, aspirăm la mai multe.
Suntem oameni care ne dedică timpul și efortul de a învăța pentru a schimba lumea. Puteți vedea această ambiție în activitățile UIC Barcelona. Este în ADN-ul nostru.

Aveți experiența universității pe care ați visat-o mereu

Plasarea fiecărui elev în centrul a tot ceea ce înseamnă că sunteți protagonistul UIC Barcelona.

Acesta este angajamentul nostru față de dvs., reflectat de atenția individuală, grupuri de clasă mică, un organism de predare prietenos, servicii de susținere și tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți abilitățile.

Construirea de poduri către realitatea profesională

Suntem conectați la societate și la companii. Clasele sunt practicate și predate de către profesioniștii activi. Acestea sunt completate de un program de plasare la locul de muncă. Din toate aceste motive, UIC Barcelona are una dintre cele mai bune rate de ocupare a forței de muncă în sistemul universitar catalan.

În Barcelona și în legătură cu lumea

Multicultural Barcelona oferă un fundal general de talent și cunoștințe.
De asemenea, avem acorduri internaționale și programe de schimb cu universități din străinătate. Unele dintre programele noastre de licență sunt predate în parte în limba engleză; puteți chiar să luați întregul dvs. program de studii în această limbă.

Acreditare

Institutul Internațional de Catalunya a început oficial activitățile sale academice în octombrie 1997. Legea organică 11/1983 privind reforma universității (LRU), împreună cu Parlamentul din Catalonia din 26/1984, a stabilit cadrul legal adecvat pentru înființarea unei universități cu capacitatea de a acorda certificate oficiale. Fundación Familiar Catalana (Fundația Catalană de Familie) și-a asumat întreaga responsabilitate pentru realizarea acestui proiect academic.

Topul motivelor pentru care un student ar trebui să ia în considerare studiul la UIC Barcelona

 1. Experiență internațională într-unul dintre cele mai interesante orașe din lume: Barcelona
 2. Profesori și profesioniști cu înaltă calificare care îi place să învețe cu o mentalitate internațională
 3. Cursuri oficiale și formare practică
 4. Stagii internaționale
 5. O rată ridicată de ocupare a forței de muncă
 6. Modalitatea optimă de îmbunătățire a competențelor lingvistice
 7. Coaching personal și consiliere pentru toate programele și pentru toți studenții
 8. Rețele și contacte
 9. Dezvoltarea abilităților de leadership și antreprenoriale
 10. Continuați educația: Masterat, postuniversitar și doctorat programe

Servicii

Cazare: Dacă aveți nevoie de cazare în timpul petrecut la universitate, veți putea să aplicați pentru rezidențe, apartamente și camere studențești care au fost special concepute pentru nevoile dvs.

Sport: Studierea la UIC Barcelona înseamnă o evoluție generală ca persoană. Încurajăm studenții să se implice în activități sportive și fizice. Universitatea promovează și organizează activități sportive, competiții și oferă reduceri și alte avantaje studenților, astfel încât să poată avea acces la alte facilități și organizații din Barcelona.

Coaching și consiliere: servicii de consiliere și coaching destinate studenților pentru a-și atinge provocările personale și profesionale.

Viață de student

Servicii pentru studenți: vă ajută să atingeți ceea ce este cel mai important: obiectivele dvs. personale.

Organizează o gamă largă de activități culturale, sportive, sociale și academice. Serviciul oferă informații și îndrumări despre problemele academice, administrative și extrașcolare din universitate.

Serviciile Studenților ale UIC sunt responsabile de informarea și consilierea studenților despre modul de gestionare a documentelor și a altor aspecte extrașcolare.

Alumni: UIC Barcelona își relata filosofia academică a societății prin intermediul comunității sale de 12.000 de absolvenți. Această filosofie este excelența la locul de muncă, individul plasat în centrul tuturor, dorința de a sluji și căutarea constantă a adevărului.

Locații

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

Întrebări