Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Introducere

Conceput pentru profesioniști cu diverse medii educaționale și experiență, programe la IUGS sunt structurate pentru a satisface nevoile persoanelor calificate care doresc să completeze acreditările formale.

Prin combinarea modelelor absolvent de învățământ americane limba engleză și, practicarea profesioniști care au acumulat substanțiale cursuri post-bacalaureat au acum posibilitatea de a câștiga cu promptitudine lor diplome de master sau doctorat si certificari prin cai on-line, sau în amestec.

Mulți studenți au terminat cursuri lor necesare, dar care nu au finalizat disertație sau teza lor. Alții au acumulat ample credite absolvent, dar nu și-au luat cursurile necesare pentru a câștiga gradul lor. Alte persoane au luat cursurile necesare, dar s-au găsit aceste cursuri nu au fost acceptate pentru transfer.

IUGS acceptă transferul toate cursurile post-bacalaureat relevante obținute la instituții acreditate, inclusiv educația aprobată, eliberarea de licențe și cursuri de certificare înainte sau după admitere.

Din moment ce majoritatea candidaților sunt profesioniști la mijlocul de viață, ele sunt recunoscute ca și colegii sunt respectate pentru cariera lor, personală, și realizările școlare. Relația tradițională profesor-student este înlocuită cu bursa academică și profesională. O unire între candidați, precum și între candidați și profesori, este dezvoltat și continuă după absolvire.

O UNIVERSITATE a fost fondată în 1979, este acreditat, și a câștigat recunoașterea academică și profesională și aprobarea din partea organizațiilor publice și private. Fiecare cadru didactic este un profesionist practicant care a câștigat cel puțin un doctorat. Prin urmare, cunoștințele academice și practice este integrată în IUGS experiență de învățare.

Declaratie de Convingeri

Există necesitatea de a absolvent de grade, care sunt accesibile, sunt ritm individual, posedă integritate academică și permite candidaților la doctorat și master să continue să îndeplinească alte obligații. Toate creditele relevante post-universitare de la instituții acreditate ar trebui să fie acceptate pentru transfer. Cele mai multe credite post-bacalaureat necesare pentru autorizarea și certificarea ar trebui să fie acceptate pentru transfer. studenții absolvent ar trebui să aibă dreptul de a lua cursuri post-bacalaureat la diferite instituții care servesc obiectivele lor profesionale și personale. studenți absolvenți care doresc grade ar trebui să fie obligate să ia, sau să fi luat anterior, numărul tradițional de credite post-bacalaureat cerute de universități majore. studenți absolvenți ar trebui să fie recunoscute în mod individual și respectat pentru realizările lor profesionale și academice. Elevii cu maturitate profesională și experiență de viață relevantă sunt cei mai buni candidați pentru a urma studii.

Locații

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Întrebări