Keystone logo
© CU Marketing Department
International School Of Economics

International School Of Economics

International School Of Economics

Introducere

O International School of Economics a fost fondat la Universitatea de Stat din Tbilisi în 2006, printr-un efort de colaborare unic al Banca Mondiala, BP, Open Society Institute, Guvernele Georgia, Germania, Suedia și Norvegia.

AM SETAT oferă o doi ani de Master Programul în economie. Programul aderă la standardele academice internaționale cu predare în limba engleză, vizitând și rezident internațional Ph.D. facultate. Cu mai mult de 100 de absolvenți de până în prezent, mai mult de o treime ocupă poziții analitice cu agențiile de politică economică în toate cele trei țări din regiunea Caucazului de Sud. Aproximativ 10% continuă studiile în cele mai prestigioase Ph.D. programe în Europa și America de Nord, precum Stanford, Chicago și Pennsylvania Universități.

Institutul de Politici ISET a fost înființat în mai 2011 pentru a completa misiunea educațională a AM SETAT. ISET-PI prevede cercetare politică independentă și de formare, și ajunge la cele mai largi academice, politice și de afaceri comunităților din Caucazul de Sud. Este una dintre primele universitate pe bază de think-tank-uri din regiune, sprijinit de la început de catre Fondul deschis Society Institute Think Tank. ISET-PI este, de asemenea, membra a unei Stockholm, Institutul de Economie de tranziție (SITE) rețea.

Locații

  • Tbilisi

    International School Of Economics, 16, Zandukeli St., 0108, Tbilisi

    Întrebări