Keystone logo
International Psychoanalytic University Berlin Master of Arts (MA) în psihologie Concentrându-se pe organizare - Procese de transformare în muncă, societate și mediu
International Psychoanalytic University Berlin

Master of Arts (MA) în psihologie Concentrându-se pe organizare - Procese de transformare în muncă, societate și mediu

Berlin, Germania

4 Semesters

Engleză

La zi

15 Jun 2024

Oct 2024

EUR 6.500 / per semester *

În campus

* sau 24.800 EUR pentru 4 semestre dacă plătiți în avans

Introducere

Master Psihologie concentrându-se pe Organizare - Procese de transformare în muncă, societate și mediu

Acest program multidisciplinar de Psihologie MA cu accent organizațional își propune să promoveze o poziție socio-critică reflexivă în rândul studenților săi. Veți explora subiecte care gravitează în jurul proceselor de transformare în contextul psihologiei organizaționale, al psihologiei mediului, al psihologiei sănătății și al domeniilor conexe.

Schimbările în mediul de lucru se desfășoară într-o societate, în care semnificația progresului și a creșterii trebuie regândită, mai ales luând în considerare provocările globale complexe actuale, cum ar fi schimbările climatice și digitalizarea. Psihologii mențin roluri decisive în numeroase domenii profesionale, oferind sprijin indivizilor și organizațiilor care se confruntă cu tranzițiile și provocările societății de astăzi. Schimbarea socială ridică problema nivelului de semnificație pe care diferite organizații îl au și ar trebui să îl aibă în societatea contemporană. Aceasta este însoțită de noi forme de relații interpersonale și de dinamică între om și mașină, pe lângă provocările asociate cu strategiile de afaceri durabile. „Munca, societatea, mediul” nu sunt, prin urmare, doar cuvinte la modă reunite într-un titlu; mai mult decât atât, ele pot fi înțelese ca concepte extrem de împletite care se concentrează sistematic pe dinamica relațiilor animate și neînsuflețite. În procesul de înțelegere și ghidare a unor astfel de medii în schimbare, abordările psihodinamice au o importanță centrală.

Structura și organizarea cursului

Toate programele de studii oferite la IPU Berlin sunt atât bazate pe cercetare, cât și orientate spre aplicații și sunt concepute pentru a ajuta studenții să dezvolte abilități profesionale independente, reflective social și orientate spre soluții.

Predarea în sine este, de asemenea, variată: În plus față de prelegeri și seminarii orientate spre prelegeri, studenții participă la ateliere, care oferă spațiul pentru reflecție asupra propriilor experiențe. Aceste cunoștințe sunt apoi utilizate pentru practica de învățare și cercetare.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări