Keystone logo
International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

Introducere

154822_1.jpg


Despre IMC

International Medical College IMC® este o instituție universitară germană consacrată pentru cursuri internaționale postuniversitare de master și educație continuă, folosind un concept de învățare mixtă, cu scopul de a transfera cel mai excelent cunoştinţe în domeniul stomatologiei, medicinei și tehnologiei medicale.

IMC aparține Universității din Duisburg-Essen, care este una dintre cele mai bine cotate universități din Germania, Europa și internațional. (https://www.uni-due.de/med/en/index.php/www.uni-due.de/med/en/index.php). Diplomele de master vor fi acordate în comun de Universitatea din Duisburg-Essen și IMC®. Titularul instituției este MIB GmbH din Münster, Germania.

Programele de master IMC sunt acreditate cu succes în conformitate cu Declarația de la Bologna de către Consiliul de Acreditare din Germania (Ministerul Învățământului Superior).
Are peste 1.200 de absolvenți din 43 de țări.

154824_3.png

154825_4.png

Universități partenere IMC®

Programele de master IMC® sunt desfășurate în cooperare cu renumitele universități partenere IMC®


Cursuri de master oferite

toate cursurile de master sunt oferite în limba engleză și germană (cu excepția M.Sc. Practică stomatologică generală avansată - numai în limba engleză)

part-time: 60 ECTS 3 semestru SAU 90 ECTS 4 semestru:
- M.Sc. Implantologie si Chirurgie Dentara
- M.Sc. Stomatologie Restauratoare si Estetica
- M.Sc. Parodontologia
- M.Sc. Ortodontie de specialitate

part-time: 90 ECTS 4 semestru:
- M.Sc. Practică stomatologică generală avansată

Conceptul nostru

Conceptele moderne de învățare mixtă fac ca programele avansate de formare și educație postuniversitare să fie accesibile chiar și celor care sunt deja implicați într-o clinică de zi cu zi sau într-o rutină de practică. Conceptul IMC® este o abordare didactică special concepută, care combină module de e-learning, prelegeri live online și blocuri de instruire practică.

Aceste programe de formare se concentrează atât pe transferul celor mai recente constatări și rezultate ale cercetării, cât și pe schimbul de cunoștințe ale participanților în specialitățile lor relevante. Cooperarea dintre universități și instituțiile internaționale de formare și educație respective, precum și un curriculum special conceput și programul integrat permite această abordare.

Indiferent de toate diferențele naționale, politice, culturale și religioase, participanții din diferite țări pot discuta online subiecte de specialitate și științifice.

Această dezvoltare este cerută și apreciată de Consiliul de Știință și Științe Umaniste al Guvernului Federal German [Wissenschaftsrat] pentru a sprijini cercetarea și învățământul superior în medicina dentară. (Wissenschaftsrat, 2005)

<img class="inserted-image image-element img-responsive half-width" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_372,c_limit/element/15/154715_5.jpg" alt="154715_5.jpg" data-json="{"author":"©


Facilități de predare

MIB GmbH are peste 1.000 m² de spații de formare și predare în locația lor actuală, unde sunt deja organizate cursuri, prelegeri, seminarii și exerciții practice. Prin acorduri de cooperare cu universități și clinici și institute cooperante, putem desfășura stagii și ateliere clinice (7 spitale universitare, 5 spitale didactice).


Alte instituții cooperante

Locații

  • Münster

    MIB GmbH Gartenstraße 21 48147 Münster, , Münster

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări