Keystone logo
International Maritime University of Panama

International Maritime University of Panama

International Maritime University of Panama

Introducere

Școala nautică din Panama a fost înființată în 1958 și, în acel moment, era dedicată exclusiv instruirii marinarilor polivalenți până în 1971, când au fost înființate carierele de ofițer de punte și mașini. În 1972, a fost luată în considerare cererea de ofițeri internaționali ai marinei comerciale și posibilitățile de angajare în Canalul Panama, prin urmare, oferta academică a fost extinsă la nivelul universității și a inclus cariere care conduceau la ofițerii de marină comercială.

Vechea Școală Nautică din Panama face acum parte din International Maritime University of Panama (UMIP), fiind integrată ca parte a Facultății de Științe Nautice; care este specializată în instruirea ofițerilor de punte (licențiat în inginerie nautică cu specializare în navigație și transport maritim) și mașină (licențiat în inginerie nautică cu specializare în mașini navale și sisteme de propulsie a navelor).

International Maritime University of Panama este universitatea oficială a Republicii Panama, creată prin Legea nr. 40 din 1 decembrie 2005, cu autonomie, statut juridic și bunuri proprii, cu dreptul de a o administra și cu puterea să organizeze planuri și programe de studiu, prin predare, cercetare și extindere, în discipline maritime și în dezvoltarea tehnologică a comunității maritime naționale, regionale și internaționale.

Locații

  • Panama City

    Calle College, , Panama City

    Programe

    Întrebări