Keystone logo
International Language Institute of Massachusetts

International Language Institute of Massachusetts

International Language Institute of Massachusetts

Introducere

ILI este mai mult decât un centru de învățare a limbilor străine. Suntem studenți, profesori și susținători ai comunității care cred cu pasiune că, lucrând împreună, ne avansăm misiunea de a încuraja înțelegerea multiculturală și de a crea comunități puternice diverse prin excelență academică.

Sărbătorim bogatele tradiții culturale ale studenților noștri și ne vom consolida continuu angajamentul unificat de a-i onora și respecta pe ei și pe toți vecinii noștri - indiferent de rasă, religie, identificare de gen, abilități fizice și mentale, poziție economică, niveluri educaționale și statutul documentației .

Ne opunem rasismului și nedreptății profund înrădăcinate, inegalităților economice și educaționale și politicilor anti-imigranți și anti-refugiați. Ne opunem oricăror atacuri asupra instituțiilor democratice despre care credem că sunt fundamentul comunităților și al națiunii noastre.

Ca organizație, ne străduim să luăm deciziile pe baza acestor principii, inclusiv participarea activă la denumirea a ceea ce știm că este greșit. Credem că toate acțiunile noastre ar trebui să provină din har și bunătate iubitoare.

Institutul International Language Institute of Massachusetts (ILI) este o școală privată de limbi străine fondată în 1984 și situată în Northampton, Massachusetts.

Misiunea ILI este de a promova înțelegerea interculturală și comunități diverse, oferind instruire lingvistică de înaltă calitate și formare a profesorilor. De 35 de ani, mii de studenți - din peste 90 de țări, din SUA și din vestul statului Massachusetts - au finalizat cu succes cursurile și cursurile noastre. Sute de voluntari din comunitate și-au extins orizonturile culturale în calitate de tutori, mentori și familii gazdă.

Locații

  • Northampton

    New South Street,25, 01060, Northampton

    Întrebări