Keystone logo
Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Intercultura Costa Rica

Introducere

De ce să alegeți Intercultura?

Intercultura Costa Rica Școli spaniole cu două frumoase campusuri personalizate - oraș și pe malul mării - au fost înființate în 1993, cu scopul de a oferi o calitate înaltă și o varietate de programe de imersiune spaniolă pentru toate vârstele, naționalitățile și nivelurile spaniole. Programele noastre depășesc toate standardele. Cu cele două locații cu contrast ridicat oferim studenților oportunitatea de a învăța și de a trăi limba spaniolă și cultura Costa Rican prin:

 • conversațiile axate pe cursuri spaniole sunt dinamice și interactive
 • activități libere zilnice: dans latin, yoga, gătit, filme, zumba, arte ..
 • familiile homestay care se află la câțiva pași de școală.
 • o calitate excepțională a cadrelor universitare (suntem singura școală de limbă din Costa Rica recunoscută de Compactul Global al Națiunilor Unite ) și am fost aleși de Duke, UNC, Universitatea din Connecticut și de alte programe de studiu în străinătate.
 • atmosferă prietenoasă, abordare personalizată și atenție la detalii
 • angajamentul de dezvoltare comunitară durabilă (împreună cu un program non-profit pentru copiii locali, printre alte proiecte).

Aruncați o privire la campusul nostru din orașul Heredia - din perspectiva studenților:

CLASELE MICI

Clasele noastre dinamice și intensive de grup conțin maximum 6 elevi . Folosind abordarea comunicativă a predării, angajăm pe deplin studenții noștri și le punem pe drumul spre succesul lingvistic.

ATINGEREA COMUNITĂȚII

Pe lângă faptul că îi ajută pe elevi să învețe limba spaniolă, Intercultura se angajează să contribuie la dezvoltarea responsabilă și durabilă în comunitățile care ne găzduiesc. Aproximativ 3% din taxele de școlarizare ale studenților au fost utilizate pentru finanțarea inițiativelor de dezvoltare comunitară, proiecte de mediu, evenimente culturale oportunități educaționale pentru comunitățile locale și membrii personalului.

Cu ajutorul proiectelor noastre de voluntariat bine stabilite în întreaga țară și a coordonatorilor de voluntari cu experiență la fața locului, Intercultura oferă oportunități de voluntariat excelente pentru toți studenții care au absolvit un curs spaniol cu ​​noi. Vă puteți oferi voluntar timpul în domeniile educației, asistenței sociale, protecției animalelor și conservării mediului.

UN RECOMANDAREA NAȚIUNILOR UNITE:

Intercultura este, de asemenea, prima instituție academică din Costa Rica, care a obținut recunoașterea oficială ca partener în cadrul Compactului Global al ONU, susținând principiile dezvoltării durabile și responsabilitatea corporativă în domeniul drepturilor omului, legilor muncii și practicilor de mediu.

Locații

 • Heredia

  Calle 10 Avenida 4, 40101, Heredia

  • Sámara

   del Hostel El Dorado 150 metros al sur, frente a la playa, Provincia de Guanacaste, 50205, Sámara

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări