Keystone logo
Instituto Tecnológico de Tijuana

Instituto Tecnológico de Tijuana

Instituto Tecnológico de Tijuana

Introducere

Instituto Tecnológico de Tijuana este o instituție de învățământ cu 47 de ani de serviciu în entitatea Baja California, predă 16 diplome de licență și 8 programe de absolvire fondate pe 17 septembrie 1971.

misiune

Contribuie la formarea integrală a profesioniștilor și cercetătorilor de top în domeniul inovației și dezvoltării tehnologice în regiune, țară și lume; cu un sentiment ridicat de responsabilitate socială, printr-un serviciu educațional de calitate, cu echitate și relevanță.

vedere

Să fie o instituție de vârf de învățământ superior tehnologic, cercetare științifică și dezvoltare tehnologică în regiunea de nord-vest a țării, cu proiecții naționale și internaționale.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

valorile

 • Calitatea de membru. Mândria de a face parte din Instituție, complet identificată, convinsă și angajată în misiunea și viziunea tehnologiei.
 • Îndepliniți funcțiile și sarcinile, individual și în grup, cu un sentiment de angajament și un accent pe calitate.
 • Integritate. Autenticitate și congruență între valorile și comportamentul nostru.
 • Profesionalism. Fiți etic, respectuos, competent și țineți-vă permanent la curent.
 • Inovație. Încurajarea creării și dezvoltării de proiecte care să conducă la realizarea viziunii instituționale.
 • Angajament social Realizați într-un spirit de serviciu și contribuiți, prin educația tehnologică a mediului.
 • Menținerea calității prin mijloacele necesare obținerii unei îmbunătățiri continue.

Lucrați la îmbunătățirea continuă a procedurilor, proceselor, activităților și gestionării resurselor, cu scopul de a oferi o satisfacție maximă.

O educație de calitate se bazează pe crearea, inovarea și căutarea celui mai eficient mod de a îndeplini sarcinile zilnice.

 • Fii cu totul sincer, drept și corect.
  Comportează și exprimă-te sincer și transparent față de ceilalți, punând întotdeauna adevărul pe primul loc, creând un mediu de încredere și progres în cadrul comunității tehnologice.
 • Recunoașteți drepturile oamenilor și abțineți-vă de a le jigni sau de a le face rău.
  Recunosc, apreciează și prețuiește persoana mea, precum și a celorlalți, respectând limitele acțiunilor noastre, căutând mereu ca acestea să nu dăuneze și să nu perturbe liniștea din împrejurimile noastre.
 • Respectă opiniile, ideile sau atitudinile celorlalți, chiar dacă nu se potrivesc cu ale lor.
  Apreciați diversitatea de personalități, culturi și variante fizice care există între ființele umane, știți să ascultați și să acceptați pe alții, acest lucru fiind esențial pentru conviețuirea pașnică, esențial pentru a trăi în armonie în școală, muncă și comunitate.
 • Efectuați acțiuni și activități într-un mod extraordinar și depășind așteptările noastre.
  Recunoaște calitățile deosebite și talentele unice ale comunității noastre tehnologice și sprijină-le în dezvoltarea lor profesională, astfel încât îmbunătățirea lor să beneficieze societatea noastră. Stabiliți obiective clare care definesc cele mai importante obiective ca instituție și căutați îmbunătățirea personală și colectivă.
 • Influențează-i pe ceilalți, făcându-i să lucreze cu entuziasm, în atingerea obiectivelor și obiectivelor.
  Exercitați și promovați leadershipul bazat pe un cod de valori ca ființă umană integrală în domeniul familial, social, al muncii și academic, cu disciplină, loialitate, integritate, convingere, tenacitate, congruență, credibilitate, sinceritate, libertate și respect.
 • Atingeți propunerea și găsiți soluții pentru dificultățile care pot apărea.
  Fii constant în atingerea obiectivelor și obiectivelor tale, înfruntarea provocărilor și depășirea dificultăților cu curaj, fără a te lăsa depășit, adaptându-te la circumstanțe, pentru a obține succesul.
  • Lucrul în echipă. Lucrează împreună pentru o viziune comună.
   Promovează creativitatea, motivația și conducerea colectivă, integrând eforturile pentru atingerea obiectivelor și obiectivelor comune; împărtășirea valorilor și principiilor etice care ne definesc ca instituție.
  • Dedicație. Fii ferm în atingerea unui obiectiv.
   Acționează cu fermitate și pasiune, dedicând timpul și efortul necesar pentru desfășurarea activităților relevante pentru atingerea obiectivelor și obiectivelor stabilite pentru beneficiul individual și colectiv.
 • Oferiți ajutor necondiționat celor care au nevoie.
  Fii atent la nevoile comunității, oferindu-ți tot ce e mai bun de la sine, angajat și dezinteresat, unind eforturi pentru atingerea obiectivelor comune, creând rețele de sprijin flexibile și eficiente, care au un impact pozitiv asupra dezvoltării societății.
  • Egalitatea de gen Oportunități egale de dezvoltare pentru bărbați și femei.
   Încurajarea apărării egalității de șanse între bărbați și femei, în conformitate cu propriile condiții, nevoi și caracteristici specifice, care garantează respectul pentru pluralitate și dreptul la acces cu dreptate și egalitate la utilizarea, controlul și beneficiul acelorași active și servicii ale societății.

Politica de calitate

Instituto Tecnológico de Tijuana stabilește angajamentul de a implementa toate procesele sale, orientându-le către satisfacția clienților săi, bazată pe Calitatea procesului educațional, pentru a satisface cerințele acestora, prin eficacitatea unui sistem de management al calității și îmbunătățirea continuă , în conformitate cu ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008.

Acest site a primit sprijinul financiar al Diffusion of the APN2016-4015 Project denumit UTILIZAREA APEI PURPLE PENTRU IRIGAȚIA VENITURILOR DIN VALEA GUADALUPE.

Locații

 • Tijuana

  Calzada del Tecnológico,s/n, 22414, Tijuana

Întrebări