Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Masterat în psihologie clinică pentru copii și adolescenți
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Masterat în psihologie clinică pentru copii și adolescenți

1 Years

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76599_c3.jpg
76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda acasă - Online - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: VS | Barcelona: SD | Valencia: Consultați următorul apel | Acasă: S | Online: flexibil

76822_icons8-diploma-64.png

Diplomă: Master în psihologie clinică a copilului și adolescentului emis de ISEP

Masterat în psihologie clinică pentru copii și adolescenți

Maestrul în psihologia clinică pentru copii și adolescenți vă oferă abilitățile tehnice și personale pe care fiecare psiholog are nevoie pentru evaluarea, diagnosticarea, recuperarea și prevenirea tulburărilor care afectează sănătatea mentală a copilului și a adolescenților dintr-o orientare comportamentală cognitivă, cu garanțiile maxime de succes.

Cu masterul ISEP veți dobândi abilitățile esențiale pentru o intervenție cuprinzătoare în caz de dizabilitate intelectuală și capacități ridicate, tulburări de învățare, dependență de droguri, tulburare de spectru autist, depresie, anxietate, tulburare bipolară, tulburări de eliminare, tulburare de conduită, comportamentul alimentar, ADHD, tulburările de comunicare și chiar vă oferă o abordare a neuropsihologiei copilăriei pentru a putea recunoaște și descrie posibile leziuni sau disfuncții ale creierului. Este cea mai completă pregătire pentru a deveni un specialist în îngrijirea psihologică pentru copii și adolescenți.

ISEP vă oferă posibilitatea de a face acest Master în doar un an datorită formatului său intensiv sau de a-l face în doi ani în delegația de la Madrid.

Același Maestru, 3 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP în psihologie clinică a copilului și adolescentului vă permite să vă antrenați în 3 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediul nostru din Barcelona, Madrid [sau Valencia], instruindu-vă în direct cu experți de nivel superior
  • Modul online. Veți urma Maestrul în ritmul dvs., cu calendare și programe complet flexibile și însoțirea constantă a experților noștri.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări