Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în Tulburări Alimentare
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în Tulburări Alimentare

Madrid, Spania

12 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Amestecat

Introducere

Tulburările de alimentație (TCA) au o origine multifactorială (factori genetici, psihologici, socioculturali). În Spania, cele mai recente studii coincid în a indica o rată de prevalență a tulburărilor de alimentație în populația adolescentă de aproximativ 4-4,5%. Deși gradul său de incidență și prevalență este în creștere atât la femei, cât și la bărbați, în diferite etape ale vieții. Modelele de frumusețe predominante și presiunea socială în ceea ce privește imaginea sunt factori precipitanți, dar există și alții care sunt predispozitivi.

Masterul în Tulburări Alimentare răspunde nevoii de a pregăti profesioniști specializați în acest domeniu și cu o abordare multidisciplinară. Este vorba despre tulburări care prin gravitatea și complexitatea lor necesită o pregătire specifică, astfel încât obiectivul este de a oferi elevilor abilitățile tehnice și personale necesare pentru evaluarea, diagnosticarea, intervenția și prevenirea acestor tulburări, în principal din perspectivă cognitiv-comportamentală, pentru a efectuează o intervenție eficientă și responsabilă.

Acest Master oferă o pregătire completă și cuprinzătoare în toate aspectele care afectează practica clinică. De asemenea, are o orientare eminamente practică, prin prezentarea de cazuri clinice și joc de rol.

Același Maestru, 2 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP in Tulburari de Alimentatie iti permite sa te antrenezi in 2 modalitati: alege-o pe cea care te intereseaza cel mai mult!

Modalitate față în față. Vei participa la sesiuni față în față, te vei antrena live cu experți de top.

Metoda ISEP At Home©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, de oriunde doriți.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări