Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în Sexologie Clinică și Cupluri Terapie
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în Sexologie Clinică și Cupluri Terapie

2 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda acasă - Online - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: VS | Barcelona: VS | Valencia: VS | Metoda acasă: S | Online: flexibil

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Master în Sexologie Clinică și Cuplu Terapie emis de ISEP.

Masteratul în sexologie clinică și terapie de cuplu începe de la o pregătire științifică și multidisciplinară solidă asupra diferitelor aspecte ale disfuncțiilor sexuale care afectează ființa umană și relațiile de cuplu dintr-o perspectivă biopsihosocială.

Cu aproximativ 50 de ediții în diferite sedii ISEP, este un Master de referință în formarea profesioniștilor în terapia sexuală și de cuplu, recunoscut de Federația Spaniolă a Societăților de Sexologie (FESS).

În prezent, problemele sexuale pot avea etiologii diferite. Aspectele biologice, cum ar fi o boală specifică, sau factorii culturali și psihologici pot fi responsabili pentru conflictele sexuale. Diversitatea culturală, lipsa comunicării, negocierea și abilitățile slabe de rezolvare a problemelor sunt cele mai frecvente cauze ale conflictului în cuplu. Cu masterul ISEP veți avea posibilitatea să vă adânciți în variabilele implicate în aspectele preventive, precum și diagnosticul și intervenția în dificultățile sexuale și îmbunătățirea relațiilor de cuplu.

Metodologia se bazează pe pregătire practică, 100% predată de experți profesioniști activi, prin dinamici (jocuri de rol și discuții de cazuri clinice), sesiuni clinice și practici în centre colaboratoare.

confirmările

  • Recunoscută de Colegiul Oficial al Psihologilor din Comunitatea Valenciană.
  • Recunoscută de Federația Spaniolă a Societăților de Sexologie (FESS).

Același Maestru, 3 modalități. Alege-l pe al tău!

Masteratul ISEP în Sexologie Clinică și Terapie de Cuplu vă permite să vă antrenați în 3 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediile noastre din Barcelona, Madrid sau Valencia, antrenându-vă în direct cu experți de nivel superior
  • Modul online. Veți urma Maestrul în ritmul dvs., cu calendare și programe complet flexibile și însoțirea constantă a experților noștri.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări