Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în Psihologie Clinică și de Sănătate
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în Psihologie Clinică și de Sănătate

2 Years

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76592_c11.jpg
76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda acasă - Online - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

ore:

Madrid: VS sau MXJ | Barcelona: VS sau MXJ | Valencia: VS | Metoda acasă: S | Online: flexibil | Durata: opțiunea de a o face în 1 an sau în 2 ani

76822_icons8-diploma-64.png

Masterat în Psihologie Clinică și Sanitară emis de ISEP

Recunoscut printre cei mai buni masteranzi din Spania (clasamentul El Mundo)

Masterul în psihologie clinică și a sănătății este un program de referință în domeniul său, care oferă o pregătire completă și cuprinzătoare în toate aspectele care afectează practica clinică, predată 100% de experți profesioniști activi.

De mai bine de 35 de ani și peste 140 de ediții în diferite locuri, mulți profesioniști au ales acest program, care combină rigoarea științifică cu practica profesională. În numeroase ocazii, acest Master a fost recunoscut printre cei mai buni masterat din Spania (clasamentul El Mundo).

Masterul vă va oferi abilitățile tehnice și personale necesare pentru a dezvolta o practică clinică profesională eficientă și responsabilă. Veți dobândi suficientă experiență clinică și veți obține cunoștințele teoretico-practice esențiale care vă permit să abordați cazuri clinice variate și cu diferite grade de complexitate cu siguranță și eficacitate. De-a lungul Masterului, se lucrează la aspecte teoretico-clinice actualizate și se lucrează la aplicarea diferitelor strategii terapeutice bazate pe tulburări specifice.

confirmările

  • Recunoscută de Colegiul Oficial al Psihologilor din Comunitatea Valenciană.
  • Recunoscută de SCRITC, Societatea Catalană de Recuperare și Terapie a Comportamentului.

Același Maestru, 3 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP în Psihologie Clinică și Sanitară vă permite să vă antrenați în 3 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediile noastre din Barcelona, Madrid sau Valencia, instruindu-vă în direct cu experți de nivel superior.
  • Modul online. Veți urma Maestrul în ritmul dvs., cu calendare și programe complet flexibile și însoțirea constantă a experților noștri.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări