Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în neuroreabilitare cuprinzătoare
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în neuroreabilitare cuprinzătoare

Madrid, Spania

12 Months

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediu: Madrid

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: SD

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Master în Neuroreabilitare Comprehensive eliberat de ISEP

Există mulți profesioniști necesari pentru a aborda leziunile neurologice (neurophologi, kinetoterapeuți, terapeuți ocupaționali, logopezi, asistenți sociali, psihologi clinicieni, asistenți medicali, psihiatri, neurologi, medici în reabilitare etc.), cu toate acestea, este imposibil să abordați o abordare terapeutică fără o holistic, centrat pe persoană și transdisciplinar, precum cel oferit de Masterul ISEP în Neuroreabilitare, un pionier prin natura sa interdisciplinară.

Clinica zilnică cu pacienți neurologici manifestă nevoia în cadrul societății noastre de profesioniști atât clinici, cât și de cercetare, care sunt pregătiți cu excelență în domeniul neuroștiințelor și neuroreabilitarii .

Masterul în neuroreabilitare completă va permite dezvoltarea abilităților de neuroreabilitare în diferitele sale aspecte interdisciplinare, precum și învățarea despre tehnicile de neuroreabilitare în diferitele domenii de intervenție.

În plus, ISEP vă oferă posibilitatea de a finaliza acest Master într-un singur an datorită formării sale intense la ISEP Valencia. Sau, efectuați-o în doi ani.

Metodologia ISEP combină învățarea practică și cunoștințele teoretice într-un mod dinamic și participativ.

Codirección - Maestru în Neuroreabilitate

Olga García Sánchez Neuropsiholog clinic Director al Centrului de îngrijire completă pentru persoanele cu leziuni cerebrale Polibea SUR. Președinte al Asociației de neuropsihologie din Madrid (AMNP). Coordonator la Madrid a masteranzilor în Neuroreabilitate și Neuroștiințe al ISEP. Creator al Casei de Neuroștiințe, Consiliere în Neuroștiințe.

Javier Chirivella. Doctor în Psihologie. Neuropsiholog. Președinte al Fundației și director general al FIVAN, Centrul de Reabilitare Neurologică din Valencia. Membru al Societății Clinice de Stimulare Magnetică Transcranială. Fondator și director al Serviciului de distrugere cerebrală a spitalelor NISA (1998-2012). El colaborează la noul centru de distrugere cerebrală al companiei Vinalopó și la serviciul de distrugere cerebrală al Spitalului Aguas Vivas din Valencia, NISA.

Álvaro Pérez. Logoped specialist în Neuro-psihologie la Unitatea de foniatrie și logopedă. În prezent, colaborează cu Serviciul de Medicină Fizică și Reabilitare de la Spitalul Universitar Vall d'Hebron din Barcelona.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări