Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în neuroeducație și optimizarea capacităților
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în neuroeducație și optimizarea capacităților

Valencia, Spania

1 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda la domiciliu - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: SD | Barcelona: SD | Valencia: Consultați următorul apel | Acasă: S

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Maestru în Neuroeducație și Optimizare Capacitate emis de ISEP

Neuroeducația a transformat paradigma formării prin încorporarea și promovarea integrării interdisciplinare a științelor educaționale cu cele care studiază funcționarea creierului. Astfel, s-au înregistrat progrese fără precedent în procesul de învățare, deoarece ele contribuie la îmbunătățirea capacităților neurocognitive și emoționale ale oamenilor.

Prezența deficitelor cognitive în diferite patologii neurologice în copilărie, cum ar fi leziunile craniene, tumorile etc., a condus la proliferarea diferitelor formațiuni în domeniul neuropsihologic în ultimii timpuri pentru a încerca să atenueze aceste patologii prin reabilitarea funcțiilor, precum și marea variabilitate a dificultăților de învățare pe care le găsim în școala de astăzi. De asemenea, există în prezent o creștere semnificativă a consultațiilor clinice de către părinții care își iau copiii cu simptome clinice și cognitive, în unele ocazii și cu absența acestora, în altele, ceea ce îi dezactivează pentru o dezvoltare educațională optimă.

Masterul ISEP în Neuroeducare și Optimizarea Abilităților este un pionier în domeniul său, deoarece oferă cunoștințe și linii directoare esențiale de tratament pentru profesioniștii interesați de reabilitare și / sau stimulare cognitivă pentru a oferi un serviciu care contribuie la atenuarea neglijenței relative pe care o suferă. pacienții cu leziuni cerebrale dobândite, deficit de atenție și tulburare de hiperactivitate, dislexie, abordarea stimulării cognitive dintr-o nouă paradigmă educațională: stimularea creierului din potențialitate și nu din deficit.

Același Maestru, 2 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP în Neuroeducare și Optimizarea Capacităților vă permite să vă antrenați în 2 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediile noastre din Barcelona, Madrid sau Valencia, instruindu-vă în direct cu experți de nivel superior.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

confirmările

  • Recunoscut ca fiind de interes profesional de către Asociația de neuropsihologie din Madrid.
  • Program recunoscut de către Asociația Aragoneză de Neuropsihologie de formare de specialitate de calitate.

Director - Master în neuro-educație și optimizare a capacităților

Olga García Neuropsiholog clinic Director al Centrului de îngrijire completă pentru persoanele cu leziuni cerebrale Polibea SUR. Președinte al Asociației de neuropsihologie din Madrid (AMNP). Coordonator la Madrid a masteranzilor în Neuroreabilitate, Neuroscience și Neuroeducație și Optimizarea Capabilităților ISEP. Creator al Casei de Neuroștiințe, Consiliere în Neuroștiințe.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări