Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în Intervenție în Învățarea Dificultăți
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în Intervenție în Învățarea Dificultăți

1 Years

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda acasă - Online - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: MXJ sau SD | Barcelona: MXJ | Valencia: SD | Acasă: S | Online: flexibil | Durata: opțiunea de a o face în 1 an sau în 2 ani

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Master în Intervenție în Dificultăți de Învățare eliberat de ISEP

Master în Intervenție în Învățarea Dificultăți

Recunoscut printre cei mai buni masteranzi din Spania (clasamentul El Mundo)

Masterul în intervenție în dificultățile de învățare, o referință în domeniul său (cu aproximativ 120 de ediții în diferite sedii ISEP) vă oferă o pregătire completă și cuprinzătoare cu privire la toate aspectele care afectează intervenția educațională.

Obiectivul său este axat pe dobândirea unor abilități tehnice și personale adecvate pentru dezvoltarea unei activități profesionale eficiente și responsabile. Abordarea sa practică aplicată realității profesionale l-a determinat să fie considerat, în numeroase ocazii, printre cei mai buni maeștri din Spania (clasamentul El Mundo).

Profesioniștii din sistemul educațional actual se găsesc cu un corp de studenți foarte eterogen, cu nevoi și dificultăți foarte diferite. Acest masterat vă oferă răspunsuri concrete la principalele dificultăți și tulburări de învățare.

Pentru a realiza acest lucru, programul este predat 100% de profesioniști activi, astfel încât realitatea profesională să fie transferată în clasă. Veți lucra la exemple practice și linii directoare de diagnostic și intervenție atât în copilăria timpurie, cât și în clasele primare și secundare: instrumente de evaluare, teste de diagnostic, strategii de prevenire, îndrumări către echipele didactice etc.

Maestrul vă oferă abilitățile și abilitățile de a proiecta programe de intervenție psihopedagogică în diferite contexte educaționale care favorizează integrarea elevilor cu nevoi educaționale speciale.

titlu

Master în Intervenție în Dificultăți de Învățare eliberat de ISEP.

Finalizarea Master în învățământul special, plus finalizarea Master în psihopedagogice terapeutice implică realizarea de Master în Intervenție în dificultăți de învățare.

Același Maestru, 3 modalități. Alege-l pe al tău!

Masteratul ISEP în intervenție în dificultățile de învățare vă permite să vă antrenați în 3 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediile noastre din Barcelona, Madrid sau Valencia, instruindu-vă în direct cu experți de nivel superior.
  • Modul online. Veți urma Maestrul în ritmul dvs., cu calendare și programe complet flexibile și însoțirea constantă a experților noștri.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări