Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Maestru în tulburări de neurodezvoltare
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Maestru în tulburări de neurodezvoltare

Valencia, Spania

12 Months

Spaniolă

Part time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Amestecat

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Locuri: Metoda Acasă - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Valencia: F - S | Acasă: S

76822_icons8-diploma-64.png

Calificarea: Master în tulburări de Neurodezvoltare emise de ISEP

Master în tulburări de neurodezvoltare emis de ISEP

Maestrul în tulburările neurodevelopmentale pregătește profesioniști calificați, specializați în diagnosticarea și abordarea terapeutică a tulburărilor care afectează cel mai frecvent copiii.

De asemenea, va oferi studenților săi cunoștințe exhaustive despre bazele neurofiziologice ale comportamentului uman, în special comportamentul copilului. Aceste cunoștințe vizează dezvoltarea de strategii clinice și terapeutice care vizează confruntarea diferitelor tulburări și probleme, adaptate fiecărui caz specific și fiecărei situații particulare.

Echipa de predare, de prestigiu recunoscut național și internațional, este formată de profesioniști dedicați cercetării în neuroștiințe și în domeniul clinic al copiilor cu mai mult de 10 ani de experiență.

Masterul cuprinde 100 de ore de practică clinică atât în centre publice, cât și în centre private, supravegheate de profesioniști cu experiență dovedită și 350 de ore de muncă personală pentru pregătirea unui tez de masterat final, pentru apărarea sa publică în fața instanței formate din profesioniști științifico-tehnici.

Același Maestru, 2 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP în tulburări de neurodezvoltare vă permite să vă antrenați în 2 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediul nostru din Valencia, instruiți în direct cu experți de nivel superior.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări