Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Maestru în psihopedagogia terapeutică
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Maestru în psihopedagogia terapeutică

2 Years

Spaniolă

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76601_c17.jpg
76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Sediul central: Barcelona - Madrid - Metoda acasă - Online - Valencia

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: MXJ sau SD | Barcelona: LMX | Valencia: SD | Acasă: S | Online: flexibil

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Maestru în psihopedagogia terapeutică emis de ISEP

Maestru în psihopedagogia terapeutică

Master în psihopedagogia terapeutică oferă răspunsuri concrete la noile provocări educaționale. Interculturalitatea în sălile de clasă și includerea elevilor cu dificultăți de învățare reprezintă un nou scenariu în care profesionistul psihopedagogic este elementul cheie pentru realizarea unui sistem educațional mai incluziv și transversal.

Cu exemplificări practice și îndrumări de diagnostic și de intervenție atât în ​​stadiul de început, cât și în etapele primare și secundare, maestrul prezintă resurse psihopedagogice pentru interculturalitate, instrumente pentru diagnosticarea și intervenția în tulburările comportamentale, tehnicile de mediere în rezolvarea problemelor conflictele și pregătirea în domeniul neuroeducării și coachingului educațional.

Prin itinerariile de formare diferite, ISEP oferă un exhaustiv excursie asupra principalelor dificultăți și tulburări de învățare, analizând în profunzime cauzele lor, cu scopul de a aborda atenția psihopedagogică asupra copiilor cu dificultăți.

Același Maestru, 3 modalități. Alege-l pe al tău!

Masterul ISEP în Psihopedagogie terapeutică vă permite să vă antrenați în 3 modalități: alegeți-o pe cea care vă interesează cel mai mult!

  • Modalitate față în față. Veți participa la sesiuni față în față la sediile noastre din Barcelona, Madrid sau Valencia, instruindu-vă în direct cu experți de nivel superior.
  • Modul online. Veți urma Maestrul în ritmul dvs., cu calendare și programe complet flexibile și însoțirea constantă a experților noștri.
  • Metoda ISEP At Home ©. Exclusiv ISEP. Veți participa la sesiuni live cu cei mai buni profesori, experți activi, dar fără să vă părăsiți casa. Puteți participa la sesiuni de modalitate față în față și puteți desfășura practici personal.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări