Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Maestru în neuropsihologie clinică
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Maestru în neuropsihologie clinică

2 Years

Spaniolă

Part time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-lleno-50.png

Sediu: Barcelona - Madrid - Valencia - Online

76821_icons8-tiempo-64.png

Program: Madrid, Barcelona și Valencia: vineri, sâmbătă și duminică (durată de 2 ani).

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Master în Neuropsihologie Clinică eliberat de ISEP

Masterul în Neuropsihologie Clinică, care are 51 de ediții , extinde perspectivele de evaluare, diagnostic și intervenție în cadrul diferitelor patologii clinice care afectează Sistemul Nervos Central și alterările și/sau deteriorarea proceselor cognitive și comportamentale. Acest Master acoperă decalajul dintre cunoștințele derivate din neuroștiințe de bază (neuroanatomie, neurochimie, neurofiziologie, neurofarmacologie), psihologia proceselor cognitive (atenție, memorie, limbaj, gnoză), psihologia comportamentului-emoție și tehnici. . . evaluarea și intervenția pe care clinicienii le folosesc în practica lor zilnică.

Aceste criterii sunt cele care sunt luate ca referință internațională pentru formarea neuropsihologului clinician. Practica neuropsihologiei clinice necesită un set specific de cunoștințe din diverse arii de cunoștințe ale Psihologiei și Medicii care să permită evaluarea, diagnosticarea și intervenția în alterările cognitive și neurocomportamentale observabile la un pacient cu disfuncție sau afectare cerebrală focală sau difuză. . . . Acest program este abordat dintr-o perspectivă eminamente practică , cu o metodologie de predare bazată pe dovezi științifice prin studii de caz și aplicarea diferitelor strategii de predare inovatoare dintr-o abordare cuprinzătoare.

Programul de formare ISEP respectă liniile directoare ale Conferinței de la Houston pentru acreditarea psihologilor experți în neuropsihologie clinică . Aceste criterii sunt cele care sunt luate ca referință internațională pentru formarea neuropsihologului clinician.

confirmările

  • Recunoscut pentru interes profesional de către Asociația de Neuropsihologie din Madrid .
  • Recunoaștere tehnico-profesională de către Colegiul Oficial al Psihologilor din Comunitatea Valenciană .

Programul de formare de master ISEP în neuropsihologie clinică îndeplinește criteriile de pregătire teoretică ale COP din Madrid și Catalonia și include 500 de ore de practici spitalicești.

Directorii

Raúl Espert. Doctor în psihologie. Neuropsiholog. Master în logopedie. Profesor asociat la Facultatea de Psihologie a Universității din Valencia. Director și fondator al Unității de Neuropsihologie (Secția Neurologie). Spitalul Universitar Dr. Peset, Spitalul Clinic Universitar și Spitalul Arnau de Vilanova (Valencia).

Carlos Jacas. Doctor în psihologie. neuropsiholog clinician. Adjunct al Serviciului de Medicină Internă al Spitalului Universitar Vall d'Hebron (Barcelona). Profesor asociat al Unității Didactice a Spitalului Universitar Vall d'Hebron al Facultății de Medicină a UAB (Barcelona).

José María Ruiz. Doctor în psihologie. Master în neuropsihologie cognitivă. Neuropsiholog la Centrul pentru Prevenirea Deficiențelor Cognitive din Madrid Salud (Consiliul orașului Madrid). Profesor al Departamentului de Psihologie de bază II (Procese cognitive) al Universității Complutense din Madrid. Cercetător la Centrul de Atenție pentru Toxicomanii al Institutului de Adiții din Madrid.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări