Keystone logo
Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Instituto Profesional DUOCUC

Introducere

De la fondarea sa în 1968, ca „Departamentul Universității Muncitorilor și Țăranilor”, Duoc UC a parcurs un drum lung de consolidare pentru a deveni una dintre instituțiile cheie din învățământul profesional superior tehnic din Chile.

Cu peste 50 de ani de istorie și cea mai înaltă acreditare instituțională de șapte ani, toți cei care fac parte din Duoc UC pot spune cu mândrie că mii de tehnicieni și profesioniști, care astăzi contribuie la dezvoltarea economică a Chile, au fost instruiți într-unul dintre 9 școli și peste 70 de cariere actuale, prezente în cele 18 sedii ale sale din Regiunea Metropolitană, Valparaíso, Biobío, La Araucanía și Los Lagos.

Studenți Duoc

Proiectul educațional al Duoc UC, care oferă o formare creștină și integrală, permite studenților săi să își dezvolte la maximum capacitățile, competențele și valorile, transformându-i în oameni mai buni și profesioniști pregătiți să fie incluși în societatea globală.

Calea de excelență pe care Duoc UC vrea să o urmeze este marcată de educația centrată pe oameni, contribuția la dezvoltarea țării, conexiunea cu mediul și căutarea constantă a transformării sociale.

Locații

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida España,8, , Santiago Metropolitan Region

    Programe

      Întrebări