Keystone logo
Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Introducere

Politehnica Guarda este o instituție de învățământ superior dedicată pregătirii studenților pentru viitoarele lor profesii. De asemenea, este implicat în activități de cercetare și investigație, servicii pentru comunitate și schimburi culturale, științifice și tehnice. Politehnica a fost fondată prin Legea 303/80 în 1980 și statutele sale au fost confirmate în 1985. Școala de învățământ a început în 1986. Un an mai târziu, Școala de Tehnologie și Management și-a deschis porțile către sistemul de învățământ superior. În 1999, a fost înființată Școala de Management al Turismului și Ospitalității din Seia, urmată, în 2001, de integrarea Școlii de Științe ale Sănătății. Astfel, Politehnica din Guarda este alcătuită din patru școli:

- Școala de educație, comunicare și sport;

- Școala de Tehnologie și Management;

- Școala de Turism și Managementul Ospitalității;

- Școala de Științe ale Sănătății.

În anul universitar curent, această instituție are aproximativ 3.000 de studenți și peste 250 de profesori.

Serviciile disponibile în campus sunt Biroul președintelui, Biroul juridic, Biroul de relații internaționale, Biroul de planificare, Departamentul financiar și contabil, Departamentul de resurse umane, Serviciile academice, Departamentul de servicii informatice, Biroul de informații și comunicare, Biroul tehnic Office, Biroul de instruire și sport, Biblioteca, Piscina și Laboratorul de internet și tehnologie aplicată.

Unitatea de cercetare pentru dezvoltare interioară (UDI) este, de asemenea, situată pe campusul principal și obiectivul său principal este promovarea cercetării, formării și dezvoltării. Există grupuri de cercetători pentru toate domeniile științifice pe care le poate oferi acest Institut Politehnic.

Locații

  • Guarda

    Avenida Doutor Francisco Sá Carneiro,50, 6300-559, Guarda

    Programe

      Întrebări