Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Institute of Lutheran Theology

Institute of Lutheran Theology

Institute of Lutheran Theology

Introducere

Căutați o educație în teologie, dar nu vă puteți reloca?

Institute of Lutheran Theology este un seminar luteran acreditat care oferă absolvitori, certificate și educație teologică la nivel de nivel laic printr-un campus online complet integrat. Profesorii credincioși, cu o credință deplină, îi conduc pe studenți profund în Scripturi și tradiția creștină printr-un dialog continuu prin videoconferință online live care reproduce o sală de clasă tradițională. Acest lucru oferă studenților oportunitatea de a studia la ILT fără inconvenientul de a se muta. Studenții aplică imediat ceea ce învață în viața, comunitățile, familiile și congregațiile lor.

Declarația de misiune

Institute of Lutheran Theology este o comunitate de credințe creștine, un seminar și o școală absolventă, care echipează riguros pastorii, profesorii și oamenii laici credincioși pentru a proclama eficient Evanghelia și a sluji biserica lui Hristos în întreaga lume.

Declaratie de viziune

Institute of Lutheran Theology va fi un centru principal de studiu teologic clasic în tradiția luterană, care, în concordanță cu Marea Comisie, ține scandalul crucii în fața bisericii și a lumii prin (1) studenții și absolvenții săi (2) participarea sa la întreprinderea teologică ecumenică și (3) eforturile sale de pionierat în învățământul laic, universitar, seminar și absolvent.

Telurile noastre

  1. Elevii ILT vor iubi, vor cunoaște și aplica Scripturile ca Cuvânt al lui Dumnezeu și sursa și norma autoritară a tuturor învățăturii lor.
  2. Studenții ILT vor interpreta Scripturile drept Lege și Evanghelie în lumina scrierilor confesionale luterane.
  3. Studenții ILT vor recunoaște atât revelația completă a lui Isus Hristos, cât și realitatea deplină a lumii ca fiind esențiale pentru sarcina teologică.
  4. Studenții ILT vor manifesta un spirit de deschidere în discuția și interacțiunea teologică.
  5. Studenții ILT vor mărturisi Evanghelia lui Isus Hristos ca singura speranță a lumii.

Valorile noastre

Îndrăzneţ

Suntem îndrăzneți să afirmăm adevărul Evangheliei.

ILT mărturisește cu maximă urgență evanghelia lui Isus Hristos, dată odată sfinților, așa cum este proclamată în Sfânta Scriptură și mărturisită în Cărțile simbolice luterane, fără compromis sau prescurtare.

„Căci nu îmi este rușine de Evanghelie; este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea tuturor celor care au credință. . .“ (Romani 1:16)

Legat

Suntem legați în supunerea noastră la crucea lui Isus.

ILT nu glorifică în posesia adevărurilor despre Iisus Hristos, ci este capturat de adevărul lui Isus Hristos și de el răstignit.

"Am decis să nu știu nimic între voi, cu excepția lui Isus Hristos, și a fost răstignit." (1 Corinteni 2: 2)

Deschis

Suntem deschiși să ascultăm toți cei care pot contribui la sarcina teologică.

ILT se angajează în libertatea de cercetare și de exprimare în slujba înțelegerii și proclamării adevărului Evangheliei.

„Luăm fiecare gând captiv pentru a asculta de Hristos.” (2 Corinteni 10: 5)

Critic

Suntem critici în examinarea tuturor afirmațiilor adevărului.

ILT favorizează utilizarea corectă a rațiunii și solicită onestitate intelectuală din partea tuturor membrilor comunității sale.

„Nu vă conformați cu această lume, ci fiți transformați prin reînnoirea minții voastre, pentru a putea discerne ceea ce este voia lui Dumnezeu - ceea ce este bun, acceptabil și perfect. (Romani 12: 2)

Independent

Suntem independenți în îndeplinirea misiunii noastre.

ILT nu este captiv la nicio restricție externă, dar este liber să slujească întreaga biserică și lumea în general, cu integritate și credință.

"Am devenit toate lucrurile pentru toți oamenii, pentru că aș putea, prin toate mijloacele, să-i salvez pe unii". (1 Corinteni 9: 22b)

Ospitalier

Suntem ospitalieri în slujirea studenților noștri.

ILT încearcă să pună la dispoziția studenților o educație teologică excelentă indiferent de locația sau circumstanțele lor.

„Nu punem niciun obstacol în calea nimănui, astfel încât să nu se găsească nicio vină cu ministerul nostru.” (2 Corinteni 6: 3)

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Brookings

    4th Street,910, 57006, Brookings

Programe

Întrebări