Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Introducere

ITT_Campus

Noile presiuni demografice, economice și climatice privind disponibilitatea aprovizionării sigure și durabile de hrană, apă și energie necesită noi strategii pentru a gestiona resursele noastre naturale prețioase. Pentru a face față acestei provocări la nivel mondial, cererea de experți care pot analiza sistemul complex uman de mediu și de a dezvolta soluții adecvate este în creștere. regiunile tropicale și subtropicale reprezintă un caz special, deoarece acestea au de multe ori provocări suplimentare și prezintă mediu extrem de instabil.

Institutul de Tehnologie și Management Resurse în tropice și subtropicale (ITT) la TH Köln (Universitatea de Stiinte Aplicate) are drept scop de a permite oamenilor din diferite medii tehnice și culturale pentru a rezolva mai bine problemele complexe legate de problemele de mediu cu o abordare interdisciplinară și interculturală la nivel universitar și postuniversitar. Studia la ITT nu numai că nu înseamnă atingerea unui grad de master, dar merge dincolo de granițele profesionale și personale cuiva. Prin training-uri multiple și metode moderne de predare și învățare, ne dăm seama conceptul de învățare pe tot parcursul vieții și a pus elevul în centrul eforturilor noastre de învățământ.

Noi credem că absolventii nostri sunt o parte importanta a retelei globale de oameni de știință și profesioniști. Vom coopera cu organizațiile regionale, naționale și internaționale cheie în domeniul gestionării resurselor, dezvoltarea cooperării și a învățământului superior, în plus față de furnizarea de predare, de cercetare și dezvoltare a capacității la nivel mondial.

Rețeaua de ITT

Network_map

Viitor prin cooperare

ITT a construit o rețea de parteneri largă și activă constând din universități, institute de cercetare, public și sectorul privat, de la înființarea sa în 1978. Rețeaua cuprinde în jur de 30 de universități partenere și numeroase instituții de dezvoltare și cooperare în întreaga lume, oferind astfel o oportunitate ideală de a face schimb de cunoștințe și lucrând la proiecte comune de cercetare. În plus, multe întreprinderi mici și mijlocii (IMM) implicate în proiectele ITT ne conferă un avantaj puternic în ceea ce privește cercetarea aplicată. Rețeaua de absolvenți în creștere este formată în prezent din peste 700 (din 1984), profesioniști care au terminat cariera la ITT și acum sunt profesioniști de succes care lucrează la întrebări de gestionare a resurselor naturale.

Rețeaua internațională ITT a cunoscut o dezvoltare majoră cu fondarea CNRD (Centre pentru resurse naturale și dezvoltare). CNRD este susținută de DAAD și Ministerul pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ). CNRD este un centru de cunoștințe și de rețea cu privire la probleme cu privire la evaluarea și gestionarea bazei de resurse naturale ca premisă a dezvoltării durabile. Punctul central al rețelei se află în Koln, în cazul în care sunt coordonate activitățile cu toți partenerii din întreaga lume. CNRD se conectează universități din întreaga lume care promovează schimburile academice și cooperarea în domeniul gestionării resurselor naturale, în special legate de apă, terenuri, Ecosisteme și resurselor regenerabile de energie. Acesta promovează abordări interdisciplinare de gestionare a resurselor naturale legate de post 2015 Agenda și obiectivele de dezvoltare durabilă (SDG) preconizate.

Apartenența la rețeaua CNRD este deschisă pentru orice instituție de învățământ superior care oferă să contribuie în mod semnificativ la atingerea obiectivelor CNRD. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: http://www.cnrd.info

cnrd

De membru

ITT face parte din următoarele alianțe:

 • Știința de apă Alliance eV
 • Water Partnership Germană (GWP)
 • Aqualon, Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und ABFALL eV (DWA)
 • Umweltcluster Bayern
 • Asocierea programelor postuniversitare cu o relevanță deosebită pentru țările în curs de dezvoltare (AGEP)
 • RESURBE
 • Învățământ superior pentru Dezvoltare Durabilă (HESD)

Locații

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Întrebări