Keystone logo
INSEAD

INSEAD

INSEAD

Introducere

Reunim oameni, culturi și idei pentru a dezvolta lideri responsabili care transformă afacerile și societatea.

INSEAD a fost lider mondial în educația și cercetarea afacerilor timp de șase decenii. Am lansat primul MBA mondial de un an la Fontainebleau, Franța, în 1959. În anul 2000, am deschis campusul Asia din Singapore și am devenit prima școală de afaceri cu campusuri pe două continente. Campusul nostru din Orientul Mijlociu din Abu Dhabi s-a deschis în 2010 cu inovație în centrul atenției. San Francisco Hub din America de Nord este cea mai recentă aventura noastră, un spațiu pentru a crea conexiuni și a construi pe 60 de ani de excelență.

 • 167 membri de renume ai facultății din 42 de țări
 • 1.300 de studenți pe an în MBA, EMBA, master specializat și doctorat. programe
 • 11.000 de directori pe an participă la programele INSEAD Executive Education
 • 60.000 de studenți într-o rețea globală care se întinde pe 175 de țări

Misiunea noastră

INSEAD reunește oameni, culturi și idei pentru a dezvolta lideri responsabili care transformă afacerile și societatea.

Școala de afaceri pentru lume

Ca una dintre cele mai importante și mai mari școli de afaceri absolvente din lume, INSEAD oferă participanților o experiență educațională cu adevărat globală. Cu locații din Europa (Franța), Asia (Singapore), Orientul Mijlociu (Abu Dhabi) și America de Nord (San Francisco) și alianțe cu instituții de vârf, educația de afaceri a INSEAD și cercetarea se întinde pe glob. 165 de membri de renume ai facultății noastre din 41 de țări inspiră mai mult de 1.300 de studenți în gradul nostru și doctorat. programe. În plus, peste 11.000 de directori participă la programele de educație executivă ale INSEAD în fiecare an.

Valorile noastre fondatoare

Diversitatea ca sursă de învățare și îmbogățire

Suntem feriți de orice cultură dominantă sau dogmă predominantă; suntem deschiși și respectuos pentru alte opinii; învățăm prin schimbul de idei și experiențe.

Independența ca principiu de guvernare

Credem în libertatea intelectuală și suntem autonomi în procesul nostru de planificare financiară, instituțională și academică și de luare a deciziilor.

Rigor și relevanță în predare și cercetare

Încurajăm diversitatea în metodele de cercetare și predare, fără a predomina o singură școală de gândire sau metodologie; ceea ce contează este rigoarea și impactul asupra managementului ca disciplină academică, asupra practicilor de afaceri și în clasă.

Apropierea de comunitatea de afaceri internațională

Suntem parteneri cu comunitatea de afaceri internațională pentru a explora și disemina cunoștințele de management; credem în rolul afacerilor ca forță pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

Spirit antreprenorial

Suntem dispuși să experimentăm și să inovăm; suntem gata să ne asumăm riscuri și să gestionăm rezultatele acțiunilor noastre.

Valori de fondare

Diversitate

Valorificarea diversității pentru a susține inovația și creativitatea

Apropierea de afaceri

Împuternicirea liderilor la nivel mondial pentru un mâine mai bun

Spirit antreprenorial

Îndrăzneț, inovator și gata să își asume riscuri

Rigor și relevanță

Predare eficientă și cercetare riguroasă care abordează cele mai mari provocări ale lumii

Independenţă

Agil, îndrăzneț și receptiv la schimbările globale

128266_AsiaCampus.png

Alianţă

Alianța INSEAD Wharton

Lansată în 2001, Alianța dintre Școala Wharton și INSEAD combină resursele și expertiza a doi lideri mondiali în educația managerială pentru a beneficia de MBA, EMBA și doctorat. studenți și participanți la educația executivă.

Alianța sprijină, de asemenea, schimbul de facultăți, cercetarea și dezvoltarea, precum și activitățile studenților. Prin INSEAD -Wharton Center for Global Research and Education, facultățile din ambele școli construiesc colaborări puternice pentru cercetare și dezvoltarea de programe și programe globale.

Parteneriat cu Universitatea Tsinghua

Privită ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din China, The School of Economics and Management (SEM) de la prestigioasa Universitate Tsinghua s-a asociat cu INSEAD pentru a crea INSEAD executiv al INSEAD Tsinghua.

Experiența unică a lui Tsinghua, moștenirea culturală și locul în societatea chineză completează expertiza extinsă a INSEAD în management internațional. Parteneriatul include, de asemenea, schimburi de facultăți, colaborare de cercetare și programe comune în Educația Executivă.

Parteneriat INSEAD -Sorbona Université

INSEAD este mândru de a fi membru fondator al Sorbonne Université, o entitate de cercetare și învățământ superior care se străduiește să creeze o universitate de nivel superior.

Programul de certificare a INSEAD afaceri de la INSEAD este destinat studenților care caută o pregătire specifică în managementul afacerilor, pentru a-și completa nivelul de licență sau pregătirea de master.

campusuri

Campusul INSEAD Europe

Campusul INSEAD Europe este situat la marginea Pădurii Fontainebleau și la doar o aruncătură de piatră de centrul orașului. Acesta se află la îndemâna tuturor aeroporturilor majore și a sistemelor feroviare care leagă Parisul cu restul lumii.

Campusul INSEAD Asia

Campusul INSEAD Asia este situat la colțul Ayer Rajah Avenue și North Buona Vista Road, în districtul Knowledge Hub din Singapore. Locația convenabilă a școlii este la 15 minute de districtul financiar și la 30 de minute de aeroportul Changi.

Campusul Orientului Mijlociu INSEAD

Având o experiență de peste 50 de ani la nivel de vârf al educației și cercetării în afaceri în Europa și Asia, în 2007 INSEAD consolidat prezența în Orientul Mijlociu, cu un campus în Abu Dhabi. INSEAD se angajează să dezvolte educația de afaceri și să aducă în regiune idei manageriale avansate și practici de afaceri la nivel mondial. Actualul campus din Abu Dhabi a fost inaugurat în iunie 2010 sub patronajul Înaltpreasfinției Sale Șeic Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Prințul coroanei din Abu Dhabi și Comandantul Suprem Adjunct al Forțelor Armate ale Emiratelor Unite.

Hub INSEAD San Francisco

Ca una dintre cele mai importante și mai mari școli de afaceri absolvente din lume, INSEAD reunește oameni, culturi și idei pentru a dezvolta lideri responsabili care transformă afacerile și societatea. Cercetările, predarea și parteneriatele noastre reflectă această perspectivă globală și diversitatea culturală.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Fontainebleau

  INSEAD Boulevard de Constance 77305, 77300, Fontainebleau

 • Singapore

  INSEAD 1 Ayer Rajah Avenue 138676, , Singapore

  • Abu Dhabi

   INSEAD Al Khatem Tower, 29th and 30th floor ADGM Square, Al Maryah Island, , Abu Dhabi

   • San Francisco

    224 Townsend St, , San Francisco

    Întrebări