Keystone logo
INSA Business, Marketing & Communication School Master în logistică: Achiziții și lanț de aprovizionare
INSA Business, Marketing & Communication School

Master în logistică: Achiziții și lanț de aprovizionare

Barcelona, Spania

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.900

În campus

Introducere

Un master în logistică: managementul lanțului de achiziții și aprovizionare este un program de studii postuniversitare. Acest master, în colaborare cu Universitatea Camilo Jose Cela, se concentrează în mod special pe managementul operațiunilor logisticii, achizițiilor și lanțului de aprovizionare în cadrul organizațiilor. Acest program oferă studenților cunoștințe și abilități avansate în domenii precum achizițiile, gestionarea stocurilor, transportul și strategia lanțului de aprovizionare.

Programul oferă un curriculum cuprinzător care combină baze teoretice cu aplicații practice, pregătind studenții pentru cariere de succes în domeniul logisticii și al managementului lanțului de aprovizionare. Prin prelegeri interactive, studii de caz și proiecte practice, studenții obțin o înțelegere profundă a celor mai bune practici din industrie și a tendințelor emergente.

Programele care colaborează cu Universitatea Camilo Jose Cela se desfășoară în campusul școlii de marketing și afaceri INSA din Barcelona.

Despre Școală

Întrebări