Keystone logo
© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

Introducere

INSA Business, Marketing & Scoala de Comunicare este o scoala de afaceri privat, cu peste 30 de ani de experiență în sectorul de formare, care are

PROFESII DE FORMARE SPECIALIȘTI

Va oferim o gama larga de programe de formare până la zi, în diferite domenii ale companiei, răspunzând întotdeauna la nevoile pieței, profesioniștii care sunt capabili să intre cu succes pe piața forței de muncă datorită cunoștințele, aptitudinile și atitudinile convergem de formare, și proiectarea unui plan de formare practică și realistă, predate de către profesioniști.

Toate acestea, mai mult decât atât, însoțite de alte servicii și atenția personală pe care o merită.

INSA a fost creat în 1984, ca răspuns la necesitatea stringentă a companiilor pentru a include persoanele de înaltă calificare; oameni cu viziune reală și practică a pieței forței de muncă.

De la început, INSA au optat pentru specializare în domeniile Asistent Management și Comunicare (relații publice și marketing). Munca buna a profesorilor noștri, flexibilitatea de a adapta programele noastre, în orice moment și să aibă o metodologie practică a făcut că INSA are mai mult de 13.000 de absolventi de la 40 de naționalități diferite.

Pe piață, schimbările politice, economice și tehnologice au cerut ca INSA să actualizeze anual programele lor, crearea de noi cursuri precum și oferind studenților noștri posibilitatea de a studia în întregime în limba engleză, cu o perspectivă internațională majoră.

În plus, INSA Business, Marketing & Comunicare School susține o serie de acorduri de colaborare cu principalele instituții și universități naționale și internaționale.

Facilitățile școlare sunt situate într-o fabrică veche complet renovat, dar păstrând structura originală cu interior modern și dotate cu săli de clasă spațioase și flexibile, pe trei etaje, care promovează învățarea și ateliere de lucru.

Situat aproape de Lesseps Square, în cartierul Gracia, permite o bună accesibilitate cu transportul public (metrou, FGC, autobuz, Bicing) și să profite de toate serviciile oferite de restaurante de cartier, camin, zona de divertisment, biblioteci etc ..

În atenția studenților noștri și managementul calității sunt principalele axe ale INSA:

orientarea spre client. Fiecare elev este unic. Recunoașterea obligațiilor organizației, atât cu clienții și angajații, consiliile de administrație, ale furnizorilor și a societății în general. Participarea și alocarea responsabilităților indivizilor și echipelor. Proceduri de management. Imbunatatire continua.

Obiectivul și metodologia

Obiectivul nostru principal este de a instrui profesioniști, capabili să încorporeze în piața muncii și un loc de muncă, care are o bază solidă de cunoștințe și abilități practice pentru a îndeplini cu succes sarcinile din prima zi și, în plus, să le dea socială, profesională și locul de muncă de recunoaștere.

Pentru aceasta, contactul permanent cu afacerile și nevoile lor este esențială și INSA face prin Professional, care sunt profesorii noștri și prin serviciile oferite companiilor și prin intermediul rețelei de absolvenți.

Atingerea acestui obiectiv nu ar fi posibilă fără o metodologie care susține succesul programelor noastre și se bazează pe:

Up-to-date, dinamice și planuri personalizate de formare atenție personală studenților propriul său sistem de monitorizare și evaluare

Calificări Toți INSA se potrivesc cu ofertele de locuri de muncă care provin din lumea profesională și piața forței de muncă, care necesită specialități profesionale mai noi, care sunt diferite de cele traditionale.

Lumea de afaceri cere profesioniști calificați în managementul afacerilor, marketing, publicitate, relații publice și asistenți executive, cu formare extinse, cunoștințe și abilități de a face față noilor tehnologii.

Cu studiile noastre, elevii dobândesc abilități sociale, personale și tehnice, precum și instrumentele necesare pentru integrarea cu succes pe piața forței de muncă. curriculum propriu și o metodologie bazată pe o abordare personală și foarte practice cu studii de caz, și oferind posibilitatea de stagii în întreprinderi, să îndeplinească obiectivul nostru principal și studentul, la finalul studiilor, pot fi încorporate cu succes în orice loc de muncă.

Catenele principale metodologiei noastre

propriile noastre, up-to-data și planurile de formare dinamice Programele academice sunt concepute într-un mod realist și flexibil, depășirea rigiditățile ce caracterizează astăzi multe planuri de formare.

Planuri pentru a se potrivi nevoilor actuale ale profesiei, care caută domeniile de cunoaștere și subiecte care echilibrează teoretic cu practic.

o atenție Individualizat pentru studenți Școala ține evidența situației personale și evoluția fiecărui elev. Pentru aceasta, predarea se desfășoară în cadrul unor grupuri mici de elevi care au, în cursurile lor, un tutore pe care studentul se întâlnește pe tot parcursul anului universitar și primește îndrumare în ambele aspecte educaționale și profesionale.

practică pedagogică: Cadrele didactice profesionale Pentru a atinge capacitatea de inserție profesională elev, INSA sporește latura practică a predării. Prin urmare, facultatea INSA este format din antreprenori și manageri activi, care au răspuns la un foarte specific de profil, care să ia în considerare educația, experiența lor de muncă și de formare de competențe.

Accesul studenților la piața muncii Pentru a asigura accesul studenților la piața forței de muncă și de a facilita adaptarea acestora la mediul de afaceri, INSA are următoarele obiective în programele lor:

dezvoltarea competențelor pentru societatea cunoașterii Domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor Oferă un mediu de învățare deschis Dezvoltarea spiritului antreprenorial și companie de creație

Servicii

INSA oferă programe suplimentare de formare, o gamă largă de servicii, care să permită studenților să dezvolte dincolo de studiile propriu-zise. Fiecare elev este unic și sunt tratate astfel. De asemenea, INSA ofera servicii pentru companii și profesioniști care oferă o perspectivă reală și practică la toate programele noastre.

Locații

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Elveţia

    Întrebări