Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Introducere

Cine suntem

INISEG este un Institut Internațional de Studii care sa născut ca o necesitate de a oferi viitorilor studenți toate instruirea, informațiile de studiu, activitățile și oportunitățile profesionale dezvoltate în domeniul securității globale.

Institutul a fost înființat în ianuarie 2017, sub conducerea lui Manuel González Folgado, un profesionist proeminent în domeniul securității, cu studii de specializare foarte importante în acest sector și fiind o referință inovatoare importantă în sistemul educațional online din Spania, deschizând posibilități pentru accesul la o formare profesională de peste 18 ani pe piață și care în prezent joacă rolul de președinte al Fundației Aucal și director general al Aucal Business School.

Din acest motiv și datorită importanței de a ajunge la toți utilizatorii care doresc să se dezvolte în acest sector, Aucal și INISEG s-au alăturat pentru a face

posibilă această posibilitate reală de a oferi cea mai bună calitate în formare, acces la activități din zonă, acces la un centru complet de documentare al sectorului și oportunitatea continuității studiilor în domeniul securității.

După 18 ani de formare online, Institutul este format să traverseze granițele regiunii și să devină o referință reală ca instituție de lider în domeniul securității globale, precum și în analiza interdisciplinară a problemelor studiilor internaționale, cum ar fi terorismul Internațional, securitatea cibernetică corporativă, criminologia, istoria militară și securitatea publică și privată.

Fundația Aucal

Fundația Aucal este o instituție de învățământ cu caracter inovator și preocupată de evoluția noilor tehnologii aplicate în lumea academică și de formare. Ca urmare a acestui interes, sa născut proiectul Aucal cunoscut în Spania ca școală de afaceri specializată în sectorul securității. oferă exclusiv toate cursurile on-line, mixte și față-în-față oferite de INISEG în cadrul gamei largi de cursuri și din care studenții pot avea acces la burse, beneficii de plată, bonusuri și promoții speciale prin intermediul acestei prestigioase școli de afaceri , prezentă cu peste 18 ani în urmă pe piața educației online din Spania și cu peste 45000 de studenți deja pregătiți și calificați.

De asemenea, Fundația Aucal participă la proiecte externe, în calitate de colaborator.

misiune

Misiunea noastră este de a instrui profesioniști de viitor, răspunzând nevoilor de instruire sau de specializare pe care piața le cere în orice moment să extindă profilul tehnic al profesioniștilor și competitivitatea lor la locul de muncă.

valorile

Ne bazăm activitatea pe inovație, încurajând spiritul antreprenorial. Nu numai că transmitem cunoștințe, ci și dorim să insuflamă în studenții noștri competențe profesionale, astfel încât ei să poată profita din plin de ei ca experți.

calitate

La INISEG credem că este important să învățăm concepte, dar chiar mai mult așa cum sunt învățate. Prin urmare, oferim informații de calitate bazate pe aplicațiile practice și fiind cât mai dinamice posibil, astfel încât să fie o învățare eficientă și distractivă. .

Un pas mai departe

INISEG are alți colaboratori importanți care fac posibila misiunea educațională ca organizație, creând unul dintre cele mai moderne centre de documentare istorică digitală din domeniul securității, care vor permite studenților și utilizatorilor în general să aibă date importante și relevante în acest domeniu.

Printre secțiunile pe care utilizatorii le vor găsi pe acest site complet se numără câteva dintre cele mai importante, cum ar fi seminariile web, atelierele educaționale, activitățile de clasă și voluntari inserate în unele programe de instruire, evenimente generale, seminarii, târguri digitale, târguri de formare importante din acest sector. multe publicații care vor fi întotdeauna actualizate în beneficiul tuturor celor interesați.

Grație traiectoriei sale și a schimbului permanent cu studenți din întreaga lume, INISEG începe cu o rețea de contacte, alianțe și acorduri importante cu entități de conducere din acest sector și

al cărui obiectiv este acela de a oferi cel mai mare acces posibil la studiul pe care toți utilizatorii interesați vor să îl obțină.

INISEG definește trei linii principale de acțiune:

 • Generarea de cunoștințe relevante în studiile internaționale de securitate
 • Comunicarea cunoștințelor relevante în studiile internaționale de securitate
 • Formarea și înființarea de specialiști

Locații

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Întrebări