Keystone logo
Informa Connect

Informa Connect

Informa Connect

Introducere

Cine suntem noi

114014_casual-college-connection-1438081.jpg

Îmbunătățirea persoanelor și a întreprinderilor

Suntem născuți din bogata istorie a informațiilor despre informarea indivizilor și a întreprinderilor cu cunoștințe. Soluțiile noastre de învățare echipează profesioniștii cu capacitățile și rețeaua de care au nevoie pentru a progresa și a conduce la performanță.

Insider Cunoștințe

Cunoașterea noastră privilegiată se bazează pe moștenirea, rețeaua noastră și experiența noastră. Peste 40 de ani am construit branduri de învățare lider în industrie, inclusiv Academia Maritimă Lloyd’s și Facultatea Internațională de Finanțe (IFF), accesând rețeaua globală Informa de resurse și rețele unice precum Informa Global Markets, Pharma Intelligence, Routledge și Taylor și Francis .

Învățare, conferințe și rețele

Afacerea noastră face parte din Informa Connect , un portofoliu de mărci de învățare, conferință și rețea centrate în jurul comunităților profesionale mari din verticalele cheie ale industriei, inclusiv finanțe, științe ale vieții și telecomunicații, mass-media și tehnologie (TMT). Acest lucru ne permite să construim călătorii de învățare care contează și afectează persoane și întreprinderile de pe glob. Suntem mândri că lucrăm cu unele dintre cele mai bune afaceri, universități și peste 10.000 de profesioniști de pe glob.

Abordarea noastră

114012_1-kl-1.png

.

114013_2-kl-1.png

Locații

  • London

    London, Regatul Unit

Întrebări