Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Introducere

Informa este un grup lider de evenimente internaționale, informații și cercetări academice.

Scopul nostru este să campionăm specialistul. Prin sute de mărci puternice, lucrăm cu companii și profesioniști de pe piețele de specialitate, oferind conexiunile, informațiile și oportunitățile care ajută clienții să crească, să facă afaceri, să facă descoperiri și să ia decizii mai bine informate.

Informa este listată la Bursa din Londra și este membru al FTSE 100, cu peste 11.000 de colegi care lucrează în peste 30 de țări.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Ce facem

Pentru a crește, a face afaceri, a face descoperiri și a lua decizii mai bine informate, specialiștii au nevoie de sprijinul altor specialiști.

Marci de lider și echipe de experți Informa operează evenimente și expoziții, furnizează produse bazate pe informații și servicii bazate pe date, convoacă comunități personal și digital și oferă acces la cercetări de ultimă oră pentru comunitățile de clienți specialiști din întreaga lume.

Fiecare dintre cele cinci divizii noastre de operare are un accent distinct. Aflați mai multe despre mărcile, produsele și serviciile furnizate de diviziunile noastre de mai jos și vedeți structura noastră organizațională și principiile directoare care stau la baza activității noastre.

Istorie

Informa a fost format în 1998, iar prin creștere și achiziție, a devenit un lider internațional de evenimente, informații și grupuri de cercetare științifică.

Unele dintre mărcile noastre au o istorie care datează mult mai departe, inclusiv Lloyd's List, care acum face parte din Informa Intelligence, și Philosophical Magazine, un jurnal Taylor & Francis.

Strategie

Informa operează pe o piață globală în creștere pentru cunoștințe și informații profesionale, comerciale și academice.

Scopul nostru este de a genera o valoare durabilă constantă pentru acționari și de a menține relații pozitive, pe termen lung, cu clienții, furnizorii și comunitățile noastre.

Facem acest lucru valorificând ideile și contribuțiile colegilor noștri, cultura noastră, mărcile, relațiile cu clienții și partenerii, capitalul financiar și infrastructura pentru a oferi produse, servicii și rezultate pe care clienții le prețuiesc.

Locații

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Regatul Unit

    Întrebări