Keystone logo
INESDI Business School

INESDI Business School

INESDI Business School

Introducere

Ne prezentăm

 • Doriți să reciclați, să vă extindeți sau să vă completați cunoștințele?
 • Doriți să promovați în compania dvs.?
 • Doriți să începeți o nouă cale sau să vă reorientați cariera profesională?
 • Vrei să te antrenezi în abilitățile cele mai solicitate de piața muncii?

Inesdi oferă profesioniștilor și companiilor cea mai completă și actualizată formare, astfel încât să devină parte a sectorului cu cea mai mare proiecție a momentului, suntem prima școală de afaceri specializată în inovație digitală.

Modelul pedagogic al Inesdi încurajează conținutul inovator pentru managementul afacerilor, contribuind la îmbunătățirea abilităților personale și a capacității de angajare a studenților. Modelul nostru academic se bazează pe dobândirea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților și promovarea abilităților personale.

angajament

Echipa umană Inesdi are un scop comun: dezvoltarea profesională și personală a studenților lor. De la Inesdi vom opta pentru o formare de înaltă calitate și inovație în toată educația noastră Postuniversitare. Provocarea noastră este de a instrui profesioniști și antreprenori pentru a fi competitivă în era digitală, facilitând imersiunea lor în cultura 2.0.

formare specializată

Inesdi este un lider în economia digitală specializată aplicate diferitelor domenii de formare organizații de afaceri. Companiile au nevoie de profile profesionale în conformitate cu noile tendințe ale pieței, programele noastre de training sunt special concepute pentru a fi aplicate imediat în medii de lucru curente.

misiune

Antrenăm oameni în noile discipline digitale pentru a promova imersiunea profesioniștilor în economia digitală. Provocarea noastră este formarea de profiluri competitive în medii de lucru globale prin îmbunătățirea cunoștințelor digitale, abilităților și abilităților . Inesdi oferă o viziune strategică și practică aliniată la nevoile reale ale companiilor de astăzi.

La Inesdi Digital Business School promovăm inițiativa profesorilor și a elevilor, creând un mediu în care sugestiile și ideile sunt binevenite.

Valorile Inesdi

Inesdi încurajează respectul pentru colegi și abilitatea de a împărtăși proiecte cu o viziune de responsabilitate și angajament. Din sălile de clasă, elevii noștri sunt apreciați, respectați și motivați. Inesdi este angajat în comportamentul etic și transparența.

 • Angajament: Cu dezvoltarea personală și profesională a studenților. Ne îndreptăm toate eforturile către crearea unei oferte de formare care, datorită conținutului său inovator și a metodologiei sale pedagogice, încurajează dezvoltarea personală și profesională deplină și îmbunătățește structurile sociale și productive
 • Excelență academică: dezvoltăm conținut de formare extrem de inovator și aplicabil . Metodologia Inesdi se bazează pe implicarea și motivarea elevilor să cunoască și să interpreteze acțiuni de afaceri concrete și reale și, pe baza acestora, să dezvolte o abordare a fundamentelor teoretice.
 • Respect: Campusul ar trebui să fie un mediu în care profesorii și studenții se apreciază și se respectă reciproc. Obiectivul este de a dezvolta în comun cunoștințele și obiceiurile necesare pentru îmbunătățirea individuală și globală.
 • Inovație: dezvoltăm o atitudine deschisă față de inovație și flexibilitate. Încurajăm interesul elevilor pentru îmbunătățirea continuă, atât individual, cât și pentru organizațiile pentru care își furnizează serviciile.
 • Transparență: suntem dedicați comportamentului etic și transparenței.

Metodologie academică

Inesdi vă oferă cea mai completă și actualizată formare , ne revizuim constant programele de formare pentru a le adapta la cele mai noi tendințe de piață și la cele mai inovatoare tehnici. Suntem prima școală de afaceri specializată în inovație digitală și o referință în formarea specializată în economia digitală aplicată diferitelor domenii ale organizațiilor de afaceri.

Metodologia Inesdi

Metodologia noastră „ Învățând făcând” funcționează pentru a dobândi cunoștințe prin dezvoltarea de noi abilități digitale și promovarea talentelor personale. Programele de formare Inesdi sunt orientate către implicarea și motivația elevului de la practica în afaceri și inducerea teoretică, adică de la practică la teorie, de la cunoașterea cazurilor reale până la deducerea bazelor teoretice care le susțin.

În dezvoltarea formării lor, studenții noștri aplică cunoștințele dobândite într-un proiect final pe care îl expun și îl apără în fața unei instanțe. Obiectivul este de a instrui noi profesioniști, astfel încât, la finalul formării, să își asume și să joace cu succes, și imediat, noi roluri legate de lumea digitală. Oferim studenților toate instrumentele necesare pentru a exploata și optimiza resursele și talentul lor.

Inesdi întocmește un plan de carieră personalizat pentru fiecare student, proiectând cea mai bună pregătire personalizată pentru a atinge obiectivele scontate. Echipa noastră didactică expertă și de renume monitorizează continuu pregătirea studentului pe parcursul studiilor postuniversitare sau masterale pentru a atinge obiectivele propuse.

Ocuparea forței de muncă și stagiu

Rata ridicată de ocupabilitate a posturilor universitare și masterelor Inesdi, peste 80%, a devenit cea mai bună garanție a calității programelor noastre de formare. Ca student sau absolvenți Inesdi , veți avea acces la banca noastră de locuri de muncă , unde publicăm săptămânal oferte de locuri de muncă și stagii.

Formarea cu metodologia noastră înseamnă transferul de cunoștințe și lucrul cu elevul în activități digitale reale.

Locații

 • Madrid

  C/ Velázquez, 57, entreplanta izqda. 28001, , Madrid

 • Barcelona

  C/ Mallorca, 27. 08029, , Barcelona

  • Madrid

   Madrid, Spania

   Întrebări