Keystone logo
© Carrianna Field
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Introducere

INEA a sărbătorit primii 50 de ANI de existență în 2015. Încă din anii șaizeci, părintele Quintanilla și un grup de antreprenori din Valladolid au pariat pe modernizare în gestionarea exploatațiilor agricole ... s-au întâmplat multe lucruri.

Facem parte dintr-o rețea largă de universități, am obținut o diplomă oficială la Universitatea din Valladolid (1983-2018) și, din anul universitar 2018-2019, diploma noastră este o diplomă de licență în inginerie agricolă și agroambientală, împreună cu o diplomă proprie în administrare și management. al companiilor agroalimentare ca centru atașat la Universitatea Pontificia Comillas. am participat la mai mult de 50 de proiecte. Am depășit această cifră de cincizeci din multe puncte de vedere.

Ceea ce am făcut mai presus de toate în acești cincizeci de ani și vom continua să facem este să cultivăm. Ne petrecem viața cultivând. CULTIVĂM demnitatea mediului rural și a mediului rural și luptăm pentru dezvoltarea lor în toate aspectele. Cultivăm relații interumane umane bazate pe respect și promovarea justiției. Cultivăm respectul pentru natură, mediu și agricultură ca cea mai demnă meserie din toate timpurile, a spus poetul. Cultivăm ... cu răbdare și convingere. Cultivăm învățarea autonomă a studenților noștri, adulți care caută să învețe și să aibă propria cale în viață.

Locații

  • Valladolid

    Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5 47008 Valladolid, , Valladolid

    Întrebări