Keystone logo
Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Indonesian Computer University

Introducere

Universitatea de Calcul din Indonezia (UNIKOM) a fost înființată oficial marți, 8 august 2000 pe baza Decretului ministrului educației naționale numărul 126 / D / 0/2000.

Viziune: Să fii o universitate de frunte în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, antreprenor inteligent la nivel mondial și să fii un centru de frunte în domeniul științei și tehnologiei care susține dezvoltarea națională și orientat către interesele comunității, națiunii și Stat.

Misiune: Furnizarea unui învățământ superior modern bazat pe cultura organizației UNIKOM, PIQIE (profesionalism, integritate, calitate, tehnologie informațională, excelență), cu un sistem educațional propice și programe de studiu bazate pe software, hardware, antreprenoriat și multimedia Animație, prin optimizarea resurselor existente pe baza principiilor de eficiență, eficacitate și productivitate.

Scop: Crearea absolvenților excelenți în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, competenți și fiabili în domeniul lor de studiu, au spiritul antreprenorial, politicos și virtuos, au angajament în promovarea națiunii și a statului și credincios și devotat Dumnezeului Atotputernic .

Locații

  • Bandung

    No.112-116, Lebakgede, Kecamatan Coblong, Kota Bandung, Jawa Barat 40132, Indonesia, , Bandung

    Întrebări